Jag är kär i mat
Kategori: 2011


Aptitretare på tre skedar. Superdgoda! Bäst var den med blomkål.

Brödet som fick jäsa vid bordet och här är helt nybakat och supervarmt. Med underbart smör...

Ena halvan av en rätt. Dykplockad kammussla eldad i sitt skal. Hade kommit dit natten innan.

Dagen fångst (maulk), den som var gräddad i 38 grader länge, och sen innan servering sätts det upp till 42 grader. 29 ingreidienser!

Blodduva från Loiredalen (tror det ligger i frankrike?) med kungskrabba och massor av annat.

Deras variant på fattiga rddare. Sjukt god! Artur blev kär i deras 100-åriga vinäger. Jag med.

Brynht smörglass med Havtorn, torkad choklad och krispig honung

"Efterefterrätten". Rulltårta med hemkokta marmelader. Jag åt upp hela chokladmarmeladen!
Det här var långt ifrån alla rätter. och jag nämnde ca en hundradel av alla ingredienser. Borde scanna in menyn...
Minne för livet! *Kärlek*
Bloggadress: http://jenda.blogg.se/