Marjott

Snart helg!

Kategori: meee

Torsdag. Bara en dag kvar! Yey! Snacka om att räkna ner... Men på något sätt känns det som om tiden till helg blir kortare. Typ.

Skoldagens längsta dag, om man bortser från vissa tisdagar, slutade klockan halv 5. Varför lyckades just våran klass få de sämsta tiderna? OCH de minsta skåpen???? Hoppas de andra klasserna får betala tillbaks med superhårt arbete och jobbiga scheman näste år! *Skadeglädje* Nej, nu ska jag inte vara taskig. Fast ändå, jag valde sammhälle-inrikting borde det då inte vara iaf liiite enkalre än naturlinjen? Det kommer väl... annars kan jag altid trösta mej med att de har svårare matte!

Åt lunch på Pekning. Och det stället är inte precis sådär jättekänt för att ha nyttig mat. Och det är inte lite jag har gått upp i vikt under mina veckor på Värmdö Gymnasium. Alla andra typ: åh, jag har gått upp 1 kilo. blääää 1 kilo?? Liksom ingenting! Men nu ska jag inte klaga, får väl börja träna lite mer (det har blivit lite väl få gånger de senaste veckorna). Men iaf, jag kom på att Fanny och jag gjorde en pakt (Nej, inte filippas pakt :P aahahhha) som handlade om att vi inte skulle äta så mycket onyttigheter och godis. Jag frågade om hon fortfarande höll på sin, och det var ju ändå några veckor sedan, och det gör hon!! Jag: Oj, jag har råkat glömma bort. Men det ska det bli ändring på. Här och med försöker jag lova att försöka vara duktig när det gäller vad jag stoppar i mej.

Dagen roliga citat (fast den är gammal):
-Om ni undrar varför det är så japanskt här, så är det för att han är halvjapan.
-(ser lite skeptiskt ut och säger:) Eh, Vad är det som är japanskt??
*PAUS*
-(tittar runt lite och efter en sådär 15 sek pekar han in i ett glasskåp på en lite temugg) Där.

29 november

Kategori: meee

Årterigen en onsdag avklarad!! Det är veckans milstolpe, över hälften av skoldagarna har gått. Bara två dagar kvar.. Äh, så hemsk är faktiskt inte skolan. Fast det beror ju på vad man jämför med, för att citera Lollo: Relativt är ett bra ord! Om jag jämför med att äta en massa lök eller jobba på dagis mitt i vintern så är skolan faktiskt helt okej!
Och så fick jag veta mitt mitt-terminsbetyg. blev sådär ganska nöjd. Men vadå G i svenska? jag vet att jag inte fått bra på analyserna och novellen, men jag vill ha högre! Jag VILL! Fast och andra sidan fick jag Minst Vg i vissa andra ämnen. tur, annars skulle jag bytt skola. Fats som vanligt, i alla år, fick jag resultatet att jag skulle prata mer och visa mej mer på lektionerna. Vadå vill de att jag ska ställa mej på bordet och börja sjunga?Hm... det var en idé. Fanny, hur mycket får jag? ;P
Sen hade jag mitt mentorsråd. Bara för att visa att jag inte var såååå tyst började jag prata lite strunt och lät troligtvis allmänt dum, jag har verkligen svårt för dte där. Han frågade om det var några jag inte gillade i klassen. Men tror han att jag skulle säga?? Inte för att det är några jag ogillar, men ändå!

Igår!! Då var jag på chokladkurs! Nu ska jag aldrig klaga på att sånna där handgjorde chokladpraliner är dyra! Om du gör det så har du troligtvis ingen aning om hur mycket jobb det ligger bakom en pralin. Det kan ta två dagar för dom att bli klara, huu... och jag fick göra en blomma av choklad! Någon där tom sa att jag var en naturbegåvning och hon som ledde kuirsen sa at jag var duktig. hihi, jaa, jag gilar ju att pyssla.
vilket osökt för mej in på påminnelsen till fanny att vi ska pyssla på lördag. och jag hoppas trippelbokningen på fredag löser sig. kom ihåg: vi ska bara köpa pysslet på fredag. Köpa. Alltså bara köpa. hahaa, :p  det där förstod ingen. 
nej, nu har en massa läxtid gått åt spillo. måste nog sluta skriva...herre gud, kommer aldrig lyckas bli jurist. Kanske borde satsa på något inom bakbranschen. Eller kock! det verkar ju jättekul och det är något jag faktikst skulle vilja bli. Något annat jag skulle vilja bli är iof typ radiopratare eller programledare =D hahaa, fast det skulle jag aldrig lyckas bli. men kul skulle det nog vart iaf. undrar om det är bra lön. På Nrj in the morning tjatar de ju alltid om hur lite pengar de har, och att de tjänar sååå himla lite. Undrar om det är sant eller bara ett trick för att skapa en samma våglängd som lyssnarna har. ouups, nu glider jag iväg på saker som inte har någonting alls med något att göra.
måste kila!

Söndag 26

Kategori: meee

Nu sitter jag här vid datorn. Igen. Varför lyckas jag alltid hamna här?! Äh, det är Fannys fel. Ungefär den enda anledningen att jag sitter här och skriver på min nya blogg är att jag har fått en bok där jag måste skapa en blogg innan jag blir gammal och tråkig :P och vem fick jag boken ifrån? Jo, exakt. Fanny. så det är ditt, och bara ditt fel att jag sitter uppe vid datorn! OO! nu fick jag "skylla ifrån mig" också gjort! hahaaa...