Marjott

Hjälp jag smälter bort!

Kategori: 2008

Visst är det underbart med sol och värme, men snart kan jag tycka att det börjar gå lite till överdrift. Jag svettas praktiskttaget konstant. Inte sådär jättekul på kvällen när man kanske vill tända ljus eller dricka varmt te. Ännu mindre då man ska sova. Eller promenera. Då är det tur att jag bor vid långsjön där det är skuggigt!

Sedan så finns det såklart vissa gånger då solen passar in mycket bättre. Typ då jag idag återigen tillbringade någon timme vid sickla och sola och bada två gånger. Men vattnet är ju lit eläskigt där minst sagt. De var några killar som hoppa i efter oss, och de bekräftade läget med några komentarer.
"Riktiga män badrar i kloaker", "det är som att bada i slime" mm.

Dansmattan är en riktig kul grej! Sa jag dte att i Norge så har vissa skolor maskindans med i skolundervisningen för att det är så bra träning? De ska då alltid ligga före oss,
Men ärligt så är dte ganska sås könt att slippa fara och köranågon trist medelgympa och istället köra en timme (eller två) on the dance machine.

Förövrigt åker jag en till biltur på tisdag. Och Fanny och Patrik åker idag!

Överskottsenergi

Kategori: 2008

Jag har ätit en hel del chokladsmet av olika sorter. Det medför att jag blir HYPER och typ får hjärtklappning! Normalt kan man fråga sej?? Iaf ganska skönt att ha överskottsenergi istället för att vara seg som jag ganska ofta är.

Har förövrigt fått dansmattan nu! Är skitaglad :) Det som är dåligt är att en av mattorna är ungefär 100% bättre än den andra. orättvisor med andra ord.
Jag har för mycket enrgi fölr att blogga. Hej

Ps.Har fått ner massa mamma mia låtar.
Ps2. Filmkväll ikväll.

Stepkick

Kategori: 2008

Igår gick jag på step för första gången på över en månad. Det är inte så att jag själv har valt att gå så hemskt hemsk sällan. Utan det är mer de galna tiderna! Step går nämligen bara att gå en gång i veckan, på onsdagar av alla dagar. Och onsdagar är ingen bra dag för mej. Jag är nämligen uppbokad varje gång! Men igår gick dte äntligen.
Det hela började med att jag på tunnelbanan i ren och skär förskräckelse kom på att jag glömt det förbaskade kortet hemma i min andra jacka! AH!!!!! Panicoooooo.

Jag hade tur som fan. Killen i kassan var snäll och jag kunde gå i alla fall, tom utan att ha sagt mitt personnummer! Jag kunde ju ha jugit elelr vad som helst. Tack! :)

Väl i säkerhet utanför salen stod några personer också där. En av dom gick alltså nästan på speed! Kompisarna tom skämtade om det, för han var verkligen hyper. Fast dte var bra, för att bara lyssna på dom gav mej extra energi. Inte fö att jag egentligen behöver det, det är ju STEP!
Och snacka om att jag fick värsta kicken tom innan allt började. Riktigt riktigt kul. Hur ska jag klara mej i två veckor tills nästa gång?


Innan på dagen när dte var minst trettio grader solade jag med Fanny i sickla. Vatnnet var faktiskt hur varmt som helst. Varmast hittills i år, defenitivt. Oj, oj, vad brun jag börjar bli.
Har dsutom äntligen träffat Karin och Morgan. De kom hit i tisdags då jag lagade middag. Karins mage är ju inte lite stor! Och då menar jag inte att hon är tjock. Bara en månad kvar ^^

Mamma Mia vad det regnar och åskar

Kategori: 2008

Egentligen kanske jag inte borde ha på datorn nu när dte åskar. Men jag har faktiskt räknat och skillnaden är över 7 sekunder så än är det inte så farligt.
Har precis kommit hem från en tur på stan med Fanny och kollat efter en klänning och kofta till henne. Och oj, vad galet tur jag hade att jag hann hem 2 minuter innan det nu spöregnar!

Igår blev det bio på mamma mia, och den är typ så som en glad musikal ska vara :) Det är lite problem och så, men allt löser sig otroligt bra och alla är överlyckliga.
På kvällen blev det indiskt, på det gamla stället osm vanligt Ghandi.

Nu kanske jag borde sluta vara inne på datorn så inte hela huste får en stöt.

Jag har gjort det igen!

Kategori: 2008

igår var jag i sickla och rätt som det var hade jag gått ända hem! Fast det var inte så långt som jag hade trott (fast jag har gjort det en gång innan). Det tog typen trekvart. Det är ju inte mycket längre än mina morgonpromenader. Dock kanske jag borde ta hänsyn till att jag går mina morgonpromenader i en takt som är typ en tredjedel av den jag då gick.
Innan på dagen hade jag min årliga stanpromenad med Fanny (oj, vad jag gick igår!). Vi gick från slussen till stamstället gallerian. Där köpte jag mina älskade yoghurtglassar. Denna gång emd musigt chokladströssel. Men jag måpste säg att jag blev sugen på Montis däe Fanny köpte glass. Någon gång har jag bestämt att jag ska ta trekulorsbägare med tiramisú, glass med chokladbitar och glass med kakbitar! love!

Jag har dessutom gjort en annan sak igen, som jag inte gjort på nästan ett år. Övningkört. Jag är lite stolt öve rmej själv, för det var ju så länge sedan sist :) fast en gång la jag i fyran  när jag skulle lägga i tvåan. Ska nog inte göra om sånna misstag. Ska iof inte göra om något misstag alls...

Immoron blir det Mamma mia med tro det elller ej mamma! Passande? efter går vi plus pappa då på Indiskt. Shit vad jag älskar indiskarestauranger och deras naanbröd. Lika mycket som jag gillar itaienskt och grekiskt.

Är Vändtia allt jag kan vinna i?

Kategori: 2008

De senaste dagarna har jag hunnit med en del. har tex haft picknick på djurgården. Slängde ihop några samdwichar som iaf några blev goda :) men sen när vi skulle bowla, då gick det rent sagt åt helvete! Har aldrig någonin gått så fruktansvärt dålig. Inte ens första gången jag körde (tror jag). ÄR det noirmalt att man blir sämre på saker ju mer man kör? Sedan skulle vi hämta några saekr hos Artur. Och jag frågar "Har du allt nu?" Ja, får man som svar. Jag blir lite skeptiskt och frågar om han är säker. ja blir svaret igen. Det visade sig att han kom ihåg en sak. sin kofta. Borde man inte bli lite konfundersam själv om man bara har tagot emd en sak och någon frågar om man verkliugen vekligen är säker på at man har allt. Allt! Det var inte ens det vi kom dit för att hämta i första hand....
Sedan gjorde vi även slag i the big sak coch köpte dansmattor! YEUJJHKHKJ! så de får vi snart :) jippieeeeeee

På kvällen drog jag och Artur till Kungshallarna. Efter går vi en promenad och vem är det som går rakt in i en stolpe? Jag kan säga att det inte var jag. Tyvärr var dte så kul att jag glömde fråga hur det gick.
Efter såg vi Narnia -  Prins Caspian. Någon annan som tycker att det är en ny tolkning av sagan om ringen? Typ träd i strider och Lucy som Gandalf. hahaaaa... Senare efter bion skulle vi gå på nattcaffé och jag hade kollat upp att det skullle var öppet till 1! men neeeeej då, de stängde tolv. Men som tur var hann vi ta en snabb kopp dricka. i mitt fal en stor varmchokald med mass grädde och marsmellows.

 

Igår solade och badade vi. Härligt! tyvärr blåste det en del...
Sedan så körde vi minigolf, eller bangolf knske dte heter. Klarade iaf ett hole in one! fast dte är ju förstås en försämring till mina tidigare år. Såklart. Jag är ju människan som blir sämre på saker ju mer jag kör. Vi träffade några som Artur kände och som vi spelade med. en av dem har ett rekord på 36 på 18 hål! Vad fick jag? över 80.... Illa.
På kvällen fick jag se att Artur tagit efter mitt dåligförlorarehumör då vi körde kort. Bara för att jag denna gång hade ett litet pris. Godis! Mums. Vi hyrde film, varav en av dem var Blind Dating. Härlig!

Idag har jag käkat underbar ceasarsallad med Hanna S! Inte så ofta man träffar henne =D


Över hälften av sommarlovet är faktiskt kvar

Kategori: 2008

Jag började tänka på när jag var ute och gick: Hur långt har gått av sommarlovet? Kanske något jag egentligen inte vill tänka på, men det är över hälften kvar iaf! För vissa kanska det inte känns som så mycket, och för andra jättemycket. För mej är mitten en sorts gräns, och än är inte gränsen nådd! Om några dagar då den är det, då kanske jag inte är lika glad. Men jag har ändå hunnit med det mesta redan som jag skulle gjort, och ändå har jag massor av slapptid kvar :)

Jag har egentligen inte så myckey att skriva what so ever.... Jag har tränat idag :) och denna gång kom jag 10 - 15 min innan insläppning, så denna gång kom jag tom med in! till skillnad från andra gånger.

de närmaste två dagarna ska jag och Artur göra massa förhoppningsvis skojjjiga grejer (min present till honom). Så det ska bli super :) Bara jag hittar till alla platser. men det är en annan femma. Var det inte Annas pappa som kunde hela stockholm utantill? Telefonnummer? :P

nej, nu ska jag baka scones till imorron! Kommer bli några gottedagar ^^


My boot scootin baby is drivin me crazy
My obsession from a western - my dance floor date
My rodeo romeo, a cowboy God from head to toe
Wanna make you mine better get in line
5-6-7-8

Satans låt

Tillbaka från göteborg och Liseberg där jag upptäckte min vän dansmaskinen

Kategori: 2008

Igår kom jag hem från en tvådagars vistelse med Artur i Göteborg. Helt underbart! Tågresan tog föstås en hel evighet, men det var inte så farligt. När man väl var framme så var det ju defenitivt värt det. Alla gånger :) Vi hade bokat bord på en helt underbar och lyxig italiensk restaurang, elelr som det stod i hotellhäftet "en first class Italien restaurang".
Altlså dte var det absolut bästa och coolasta jag någonsin har varit elel rkommer att vara på! Seriöst! Vi fick in mat säkert nio gånger, visserligen var de flesta av dem väldigt små, men OJ så mätt man blev til slut. Det tog inte mindre än tre timmar att få in allt :) Desutom hade de fått sjuktmånga diplom och utmärkelser.

(inte jag som tagit de två nedanstående bilderna)

33.jpg bild15.jpg


Dagen efter, i torsdags, var det äntligen äntligen dags för Liseberg! Vi åkte alla roliga saker som Flum ride, Kållorado, Sagoslottet, Balder mm. Artur visade sig vara ett proffs på maskinen med en massa gossedjur i. Hej 14 nya gosedjur som jags nart ska sätta på min hylla :) Spökhuste ägde förresten! Det på Gröna Lund kan slänga sig i väggen.



Sedan var vi ju tvugna att spela lite, lufthockey tex. Jag som en gång it iden ändå varit hyffsat bra, var inte så bra längre.. Eller så är dte bara Artur som är för våldsam. En gång flög ju faktiskt pucken ytters nära en persons huvud. Hur man nu lyckas med något sådant.... Då var jag ju såklart tvugna att testa dansmaskinen också. Något jag faktiskt aldrig har gjort förut. Det var tveklöst det bästa på hela stället. Det var även tveklöst en av de absolut roligatse sakerna jag gjort i hela mitt liv! Kan förklrara att vi körde det i säkert totalt öve ren timme sammanlagt! Visserligen vann jag för det mesta inte, men jag lärde mej snabbt. Kul var det desutomnär dte var några bakom oss som börja applodera! Hahahaa, shit vad jag ska köra det igen snart....

Dagen blev den mest onyttiga jag någonsin kommer ihåg att jag haft. Den bestod prakistk taget av det här:
Frukost, glass, glass, choklad, glass, våffla, korv, muffins. Oerhört gott dock!!!

   

 

Whats with the Weather?

Kategori: 2008

Jaha! ena dagen är det super varmt så att jag hålle rpå att dö. Två dagar efter regnar det så mcyket att jag skulle kunna dränka någon med vattnet i min sko. Ungefär som idag alltså!!! Jag skulle ha varit torrare om någon kastat i mig i långsjön. Eller i något annat vatten också för den delen. Plussa det med at gå med tunga kassar som ger blodstopp och en handväska som glider ner och ett paraply som nu har gått sönder! Illa! Därför förväntar jag mej fint väder när vi åker till Göteborg :)

Ja, för Göteborg ska jag åka med Artur till på onsdag. stannar bara över två nätter med dte ska bli super! Liseberg här kommer jag!

Igår fikade jag på Espresso hous eemd Fanny, men de hade inga scones! Men dte tog jag igen idag då jag bara för att köpte en scones (fast i t-centralen). mums.

Dagens citat:
Ja, eftersom Andreas är allergisk mot cyklar...

inomhusbad och 20 grader varmt? Fel kombination?

Kategori: 2008

Idag tyckte jag det var passande att simma lite. Det blev eriksdalsbadet, of course. Jag är inget idare fan av nacka simhall. Värsta långa kön, och alla (90%) iaf, skulle till utomhusbadet. Inte så konstigt med tanke på den sköna solen. Men jag ville ju motionsimma och desutom gillar jag inte alls när dte är så fullt. Men nu är jag faktiskt ganska så slut. Vilken tur att det är värsta maran på scrubs på 6:an!!!! ^^ 11 avsnitt. Är ltie tveksam om jag ska se alla, men jag ska göra mitt bästa. Tydligen är det sista avsnittet ascoolt (säger Artur). Är sjunde säsängen så avnsitten är helt nya :) 11 avsnitt, det är ju inte längre än två lånfilmer, och det ä'r väl inte så svårt att se..

Igår såg jag Och Fanny på Sex and the city. Jag säger bara SUPER! Riktigt bra, tom överraskande! Hade inte såå höga tankar om den. Dock tror jag verkligen inte att dne passar alla. Många många komme rnog hata den. Och då talar jag inte bara om det andra könet.

En framtid som gambler?

Kategori: 2008

Kom hem igår från familjens årliga bilresa i Sverige-tur. Förr brukade vi alltid åka till Skåne och hälsa på pappas kusin, men icke de senaste åren. Hon är nämlgen sjuk och har flyttat (fast hon bor visserligern kvar i Skåne). Men det har iaf varit helt okej att resa, ite superkul kanske men inte jättehemskt.
En gång var jag på väg att förlora pengar mot mamma! Det var hemkt, men jag lycakdes klara mej ur situationen med hedern i behåll. Vis pelade yatzy en kväll, och jag brukar alltid vinna! Men den senaste veckan har jag tp alltid förlorat. Men jag kände att nu jävlar, lite lättförtjänta pengar ska nog gå att kamma hem. Så mamma och jag spelade om femtio kronor.
Hon vann.
Men då kom jag på den brilianta idén att köra kvitt eller dubbelt, fast denna gång på kortspelet Wist. Pappaoch jag äger på det! bäst av tre. Mamma vann första omgången. Attans bananer. Men till sist vann vi två gånger och jag är inte skyldig någon nåt!
Nu ar jag lovat mej själv att aldrig spela om pengar. Fast jag har ett minne från när ag var typ 11 och jag spelade med Fanny och hennes syrra. Vi spelad eom typ en-kronor, änfå vann jag runt 40 spänn! Skicklig?

Shit vilket undrbart väder det har blivit! Ändå har jag inte badat på resan. Men myggbet, det har jag fått. Vad vore en sommar utan myggbett? Alldels för underbar.

Kul dett amed busstrejken! Jag som ska se SATC i kväll på bio med Fanny. Tågen SKA gå. Annasr komme rjag inte hem.