Marjott

Sömn problem och nationellaprov, ingen bra kombination. By the way: Historia på onsdag??

Kategori: 2008

Vad fan menar Peter med att skriva att oj, vi har visst historia på onsdag? Inga lektioner efter tre! Hallååå!!! Jag har redan bestämmt att jag ska träna ju! Ska han sabba hela mitt schema?

Och igår gick det inte så bra att sova nej. Jag tror jag generellt har lite svårare att sova än de flesta, men igår var det ju bara för mycket. Så inte kul att ha nationella prov klockan extra tidigt dagen efter. DÅ har man ju ingen chans att skolka what so ever. Och ni kanske undrar om det tick bra? Hyfsat, typ. Bara det att jag Kan inte stava. Men sen blev det lunc på coffe house by george, ceasarsallad.... mumms...... Så då blev allt mycket bättre.

Hata psykologiupgiften. Den stressar och irriterar mej.

We're so close to reaching That famous happy ending

Kategori: 2008

Almost believing
This one's not pretend
Let's go on dreaming
Though we know we are
So close
So close, and still
So far...

Okej, nu har jag fått en ny favorit låt: So close av Jon Mclaughlin. Åh, så underbrar... Fick höra den då jag såg på "Enchanted" (förtrollad) igår. Filmen är enligt mej också super. How does she knows that she love him....


Någon som tycker han är ful??


Idag gick jag med Artur på en shoppingrunda för första gången på hur långe som helst! Jag skämtar inte, jag - shoppinggalningen persinifierad- har inte handlat på jättejättelänge. Kankse lika bra, då jag säkerligen skulle vara ständigt pank. *Tänker tillbaka för ett-två år sedan*
Okej, shoppingrunda var kanske lite att ta i. Men en vi gick i stan, kollade på kläder, och jag köpte ett par Kortbyxor. Eller "piratbyxor", kan inte riktigt ordet för dom... Fast när jag kom hem upptäckte jag som befarat att jag redan hade sådanna jeans. Men dessa nya var snyggare som tur var!

Imorron har jag hemska nationella engelska. Usch usch och fy!!!

You're in my arms
And all the world is gone
The music playing on
For only two
So close togehter

Slut på psykologiprovet

Kategori: 2008

Så härligt att ha provet gjort. slipper man tänka på det något mer. Förutomnär man får tillbaks det förståss! Härlig dag idag annars. Börjat halv 12!! Hade ingen naturkunskap. Och vem orkar gå på spanska klockan 8 och ha håltimme till halv 12?!

plugghäst

Som vanligt sitter jag kvar i skolan. Inte för att jag är en pluggheäst, nej! Utan för att träningen ju inte börjar förn 4... Hatar att vänta. Det är det enda, absolut enda som är bra med gym. Det enda.

Längtar som ut i helskotta till dansen imorron. Såg på So you think you can dans igår, och de körde locking en gång. Käääääär. Jag vet inte vad, men det är typ en endorfin källa :)
Imorrn ska jag också äta äppelkaka, och så ska jag få min älskade "förtrollad"-dvd. Den är faktiskt tro det eler ej riktigt bra.

Otur i turen

Kategori: 2008

Det fanns EN scones kvar. Fast den var liten och lite halv bränd, och inte grov. Lite otur i turen alltså. Och så har jag fortfarande "Holding out for a hero" på hjärnan. Kanske för att jag inte kan sluta lyssna på den?

Jag känner mej ganska duktigt, för igår tog jag itu med retorik uppgiften och intevjuade pappa! Inte för att man kanske kan kalla honom för en proffstalare, men det är ju en annan femma... En annan sak jag dock inte tagit itu med och har lite småånest inför är övningkörningen. Jag orkar inte! Jag komme rju bara köra på någon. Eller tvärt om: aldrig våga köra över 20 km/h, så det kommer bli omöjligt för någon att bli påkörd!



Måste köpa "förtrollad". Eller sa jag köpa? Jag menar få.



Cosmo avlyssnar killar (ur cosmopoliten givetvis):
Ett killgäng sitter tillsammans och dricker öl på en pub.
Kille 1 pekar på sin kompis finger och frågar: "Är ni förlovade nu?"
Kille 2 ser besväradut och svarar: Hmm."
Tystnad.
Kille 3; "One ring to rule them all."

Holding out for a hero

Kategori: 2008

Min omochomigenlyssnings låt är för tillfället i need a hero. Från Shrek då...

Eftersom jag slutar så härligt fantastiskt underbart tidigt de flesta måndagar, sitter jag hemma nu (haha, nu sitter de andra små stakcarna och sticker nålar in i sina fingrar). Men om en timme ska jag sticka och köra världens bästa step pass. 1700 skrapan!! Smygreklaaaam ^^ Men jag skojjar inte, bästa passet, bästa tränaren. Ever.

Fick en liten trevlig överraskning pp matten idag. Vem fick vg på provet, VEM? JO, jag av alla! Yes, från och med nu ska jag fokusera på matte 3000. Inte för att vi har något me pro, förutom det fruktade nationella. O, då får man lite extra pengar. Säger bara TUR att jag får pengar för prov och så, annars skulle jag vara så jäkla pank.

Hej sommar!

(nu ska jag titta lite fakta om min blodgrupp, som jag glömt att göra i en vecka)

Helt slut

Kategori: 2008

Jag hade riktigt svårt att lyckas hålla mina ögon öppna på bussen på väg hem idag. Fast jag tycker ite det finns någon vettig anledning till varför. Kanske en blanding mellan att jag precis dansat och att jag behöver lång uppvilning från den jobbiga fredagen? (fredagar är alltid extra jobbiga).

Körde dessutom för första gången i mitt liv ki box igår. har lite träningsvärk i amrarna idag. Ki-box är bra träning, både för konditionen och armar. Så fick jag även min underbara scones efteråt :) Jag är helt förälskad idem.



Dans idag, utan vikarie. Dock var min favorit danstränare Jenny där och kollade på. Vi körde extra mycket locking idag, för vi ska visa upp en del av det. Så det var en bra dansdag! Man blir så underbart glad av locking <3



Idag har jag gjort mycket bra: promenerat, dansat, läst den asjobbiga engelska boken och gjort engelska preparatinsgrejen inför naitonella. Hurra för mej :)

dagen idag började inte bra. Först fanns det inga mackor kvar, sen så hitta jag fan i mej inget plåster.

Ki box

Kategori: 2008

Imorron  blir det till att förlora min ki box oskuld som fanny säger (fast då med spinning). Det är ett extra insatt boxpass i skrapan halv 4, så förhoppningvis kommer det inte vara så många där! Htar då man behöver trängas och är intryck vid väggen elle rhåller på att kvävas mellan massa människor (typ varje jympa eller aerobics).
Det verkar superjobbigt, och är hela 75 minuter, men jag med mina ya straka armmuskler ska klara detta!!

Mitt mål på jympauppgiften är ju att jag ska lyckas klara att häva upp mig själv för något, och jag kan det nu!!!!! Superglad!

Såg The Eye i tisdags (var ledig i onsdags, halleluliaaaaaaaaahhhhhhhh!). Den var inte så himla ¨dålig heller.. Det läskiga är att jag börjar bli allt mer rädd för skröckfilmer. Förut var de ju supermesiga, nu tom lite småläkiga! Scary.



Gjorde även sushi igår. Fast nyttiga. med honung istället för massa socker, och med fullkornsris :)

Vem har tagit min njure?

Kategori: 2008

Igår vaknade jag upp mitt i natten och kände att jag hade super ont i magen. Fast inte i magen, utan typ inuti huden. Inte träningsvärk utan det gjorde ont när jag stäckte ut magen och typ låg på den. Super skumt, har verkligen aldrig kännt så förut (vad jag kommer ihåg). Somna iaf, men det fanns kvar även på morgonen och flera timmar framöver. Tur att det försvann innan stepen! Men efter stepen upptäckte jag att jag hade ett litet sår över magen. Kanske någon som snott min njure? Eller lever? Är inte så bra på vart organen ligger....

Usch, jag har haft ganska mcyket att göra och har därför inte hunnit skriva på bloggen alls. Men nu tar jag igen lite medan jag glor på tv. För nu behöve rjag inte plugga matte igen, provet var idag!! Svårt minst sagt. men med lite (med det menar jag jävligt mycket) tur, kanske kanske jag får vg. Fast chansen är ungefär 1 på miljonen.

Igår var det en läskig no-lektion. Vi skulle ta blodprov på oss själva! Och jag som har fobi för sånt... Det låter ju ganska fårnigt att ha fobi för typ en liten mini vass sak, men har man så har man. Men jag lyckades ta på mej själv. fast det tog ett tag... Fick reda på att jag har blodgrupp AB+.

Idag skulle vi öva på pardans i skolan. vi var runt 6 klasser och sen fick vi dansa med massa olika. Säger ju att jag kund mer än vad jag kunde när jag gick därifrån.

Bilder från Norge:

144062-77


144062-78  144062-79  144062-80

Fett najsig vikarie

Kategori: 2008

Skönaste kommentar av dansvikarien (vars favorit ord verkar vara najs)

-Och så gör ni så här med händerna runt magen (visar röreslen för "gravid"). För dom säger ju "baby" i låten, och att den inte har kommit än. Bebisar kommer ju från magen. (fanny och jag ser helt chokade ut. Vem kunde ha anat???). Eller de kommer inte från magen! Det gör de ju inte... Men de har varit där. Ni fattar! Jag är dum i huvudet. Det är jag verkligen.

Snart får jag äntligen dansa

Kategori: 2008

ännu en dag. Snart ännu en helg! Som jag har längtat. Bredvis mig skriker dom medan de försöker sätta upp deras reklam för deras studentfest... Shit, undrar hur vi kommer lyckas göra våran..
Nu kanske ni undrar varför jag sitter kvar i skolan EFTER vi slutat? Anledningen är att nu när de flyttat lektionerna tidigare, så har jag värsta hålet mellen skolslut och träning. Och träning måste jag köra, för jag ska SKA orka lyfta mej själv som mitt mål är på jympalektionen. Pinsamt om man inte kan det när man försökt i 5 veckor. Fast jag har dock inte testat mina skills än.

Imorron ska jag gå på street dancen som jag inte gått på tre veckor. Första två veckorna var det lov och förra var jag ju i Stavanger.Fast hellre norge än dans kan jag ju säga ^^  Ska även försöka lägga upp några bilder i helgen. Om jag hinner vill säga. Ett fullspeckat schema ligger framför mej. Mestadels med matte. Not fun.

Tillbaka till verkligheten

Kategori: 2008

Det har varit riktigt härligt i Norge! Har inte riktigt tid att berätta allt och lägga in ilder för tillfället, men nångång så... Vi åkte på den där båttrippen, fast vi var lite orliga där ett tag att båten inte skulle gå för att vi var under femton pers. Men sen visade det sig att vi blev hyffsat många ^^ Vi åkte förbi vattenfall och Prekestolen, ett cool klippa 600 meter upp. Tog massor av bilder. Vi åt även på en sushibar där shushibiatarna åkte omkirng på ett band! nte varje dag man ser ett sånt...

Resan hem gick överransaknde bra. Förutom att jag fick sitta längst invid nödutgången. Så där fick jag inte ha mina saker vid mej och en person satt ivägen för att jag skule kunna röra mej fritt ut. Så jag fcik inte tag i vakren bok eller lipsyl. Och jag är Beroende med stort B av lipsyl. Var inte kul!

Nu är det tisdag och jag är ledig så skönt!!! Hade värsta ångesten av att börja i skolan igen efter den sköna helgen. Bajs. Imorron lång heldag. Surt sa räven. Men näsat onsdag är vi lediga! Längtar redan.

I Norge!

Kategori: 2008

Nu är jag lyckligtvis i norge! Resan gick hyffsat bra. Mamma följde med mig till arlanda eftersom pappa tyckte det var helt onödigt. Jo, jag undrar om jag skulle ha hittat ens till flygbussarna och deras biljetter. Skulle säkert ha slutat med fullkomlig panik! Jag klarar mej verkligen inte själv ute, på ställen jag inte känner till. Men sen var dte bara att gåt till gaten utan mamma, sätta mig på planet. tur att jag inte äår flygrädd! Byta i oslo till stavanger. Fråga två pers hur man hjittade till inrikesflyg. Allt gick bra sedan! Lite pinsamt dock var det då jag lcykades glömma mitt bagage en gång.... Sedan hämta Karin mej på flygplatsen med deras bil.
På kvällen (ännu senare på kvällen) gick vi ut och kollade i Stavanger och gick och fika. Världens godaste bakelse åt jag! Ännu en gång undrer jag om jag inte kommer att rulla hem.

Om en halvtimme ska vi gå ner till hamnen där vi ska åka båt i 3½timme. Vi har precis gjort lunchmackoe! Mums :) Min macka ser tyvärr helt missbildad ut, medans Karins var perfekt. Orättvist...

Snart bär det av till Norge

Kategori: 2008

Usch och fy, tvungen att plugga på lunchen idag. Igår kom jag nämligen på att jag hade glömt en sak att visa på retoriken. Lite sent påtänkt minst sagt... fast nu har jag tagit en paus bland alla naturkunskap.

Imorron ska jag åka till Norge över helgen och hälsa på K&M. fast jag är absolu inte van att åka flyg ensam. Och så måste jag byta i Oslo. Det är bäst om jag bara har handbagage med, och dte är ju lite jobbigt, då jag bli ytters begränsad i vad man får ta med. tex vätska mm....

Aja, no time left. Önska mej lycka till!

Känns som om jag är sjuk

Kategori: 2008

Fast jag är inte sjuk, har bara ont i huvudet. kankse ett bevis på att jag verkligen behöver mina åtta timmars sömn? ja, jag sov ju bara sju och en halv inatt. hahah, snacka om krävande hjärna.... Stackars mej, var tungen att börja kvart över 10 och gå ända till fem. Sen skulle vi se en teater s¨å hemma var man inte förens efter åtta. Men svenska läraren spydde eller något, så jag hoppas lite fräckt att hon är sjuk och att vi inte har lektion imorron som vi har flyttat tidigare till redan halv 9!!!

Nej, ska inte blogga mer. Bloggen har ju inte funkat på ett bra tag nu, så jag ville bara se att det funkade!

Ha det bra! Och jag hoppas jag bli pigg till i morron. Hur ska hag förresten hinna plugga? Ska träna imorron och lär vara hemma runt åtta så med...