Marjott

7 dagar kvar...

Kategori: 2007

7 skoldagar kvar till skolavslutningen! Nedräkningen har börjat! Iof började nedräkningen för en sisådär månad sen... Men nu har dne börjat på allvar! WHO! Idag har jag haft svenskadiskussion och spanska föredrag. Hu. Hur tror spanskaläraren att vi inte ska kunna kolla i pappret? Och några hade spelat in en film. MVG barn. fast dte var ganska kul :)

Idag har jag också simmat med fanny och filippa. Vi simma 50 längder plus simma omkring i "lekbassängen".

Naj, måste nog slipa på engelska redovisningen imorron, plus krim oppositionen på tisdag.. Håll ut bara ett litet tag till... Ska. Försöka. Bara. Lite. Kvar.

PS. jag har "MVG med råge" i datakunskap!
Dagens citat:
M: Men shit hur jag ser ut!
J: Det är väl inget. Så där ser jag ut varje dag.
A: Fan vad schysst. Då säger du ju att hon ser förjävlig ut!

Måndag 28/5

Kategori: 2007

Måndag igen, men nu känns det inte lika jobbigt med tanke på att jag är ledig imorron!!

Idag har jag simmat. Ganska duktigt om man tar hänsyn till att jag redan var ordentligt trött sen innan. En längd var 25 meter och simmade 70 stycken. Jag är inget matteproffs och jag orkar inte ta fram miniräknaren så vet inte hur långt det var... Men det tog mer än en timme. OBS, jag simmade sjukt sakta. Och vad gjorde folk i nacka simhall förresten? Är dte värsta hängstället eller? Såg 4 stycken, varav en går i min klass och två andra i min skola. Fanny, bara så du vet är en kille i din klass typ världsmästare i simning.

Eööhhmm... Lollo, vi måste sluta förfölja dom! Men att dom hade lagt märke till oss! Eller iaf dej... Men vadå "Vill träffa er"? Hahhaha, fan vad pinsamt.

Ps. Varför fyller alla år den 28? (Grattis Filippa!!!)

Okej, nu när jag tänker efter är inte 70 gånger 25 så svårt att räkna ut... 7*2=14, 5*7=35, 1400+350=1750. Woho, seriöst tycker jag att jag borde få mvg i matte :P (bara för det är säkert min lilla uträkning helt fel)

Söndag 27/5

Kategori: 2007

Nu har jag absolut... inget att göra! Eller jag skulle kunna göra vissa saker, men det skulle vara så tråkigt att jag föredrar att inte ha nåt att göra.

Igår var Fanny och jag väldigt duktiga. Vi gick i en sisdär 2 timmar, från slussen till Odenplan och tillbaks. Det kändes faktiskt lite i fötterna efter det. Sen var jag i trädgården ett tag och det resulterade i stora blåsor och rivsår. Huuuu...
Pirates var lite seg. men bra också! Absolut sevärd, men bara lite lång.

Förresten förstår inte jag svenska lärarens mejl där det står nåt skumt om att en inlämning ska vara inne på onsdag... Vilken då?!

Hahah!! Idag var det meningen att jag och Fanny skulle simma i nacka simhall. men när vi kommer dit så är det stängt. STÄNGT! Och varför? Jo, för att det är pingst. Liksom vem bryr sig om pingst?! är de tvugna att ha stängt då? Så jag fick träna hemma. Underskatta aldrig en träningsvideo.

Idag är det som de flesta vet morsdag. Jag är faktiskt väldigt duktig på sånna punkter för jag firar sånna dagar. Eller iaf lite. Typ lagar mat och efterrätt, och köper present. Mina föräldrar ska vara så jäkla glada alltså. Hurra för mej =D

Lördag igen!

Kategori: 2007

Åh, vad underbart med helg =D och åhh, än underbarare att det snart är sommarlov. För det är det snart! Även om vår skola är lite sjuk och tvingar oss att gå i skolan ända till den 14... men som en smart person sa "Bättre sent än aldrig". Sommarlovet blir nog lite stressigt ibland... Hur mycket ska man inte hinna med på bara 8 veckor? eller kanske 9 veckor.

Idag ska jag och Filifanny gå i stan och umgås med två av mina andra bästa kompisar Ben och Jerry. Iaf jag, fanny kanske umgås med Fröken Frukt istället. och ikväll ska jag och Artur se Pirates!!!!!! Som jag har längtat ^^ Plus att idag har jag godis dag och det gör allt så mycket bättre!

Last day var jag och några polare på Orminge karnivalen. Snacka om att man mötte många där!!  Värsta skoj. Men så blev dte lite kallt och jag fröööös. Så vi stack jag och fanny (och Patrik fast han skulle änå ha gått då) efter 4 band. Hej tabasco stockholm! Fast jag ahde velat se Those dancing days och öhh.. hur stavas det... lakkio? Uttalas iaf laxo. Men som sagt var det typ kallt.

22 maj

Kategori: 2007

Justdet. Jag fyller 16½ idag. Bara 18 månader kvar tills 18.

Något förstörd

Kategori: 2007

Har träningsvärk i armar, ben och mage, har typ benhinneinflammation, ont i armen (som förövrigt håller på att bli ett blåmärke) sen sprutan, börjar bli sjuk (!!!) och har ont i huvudet. Kanske inte så konstigt att jag inte är på topp. Så jag tror jag hoppar simmandet imorron. Typiskt.

Idag har jag vart på friidtottsdag. Jag kastade kula och kast med liten boll trots att min arm inte ville! Guldstjärna till mej. Men det var så jäkla kallt att jag tror jag kommer bli galet förkyld (alltså ännu mer sjuk).
Fast något som gör mej väldigt duktig är att jag är klar med geografin, har gjort allt jag för tillfället kan göra på krimmen, har gjort iaf en del spanska och kommit (tror jag iaf) längre i svenskauppgiften än de flesta. Så nu kan jag ta det lite lugnare : )

PS. Imorron ingen Data! WHO!

ps 2. Queen med låten "don't stop me now" äger.

21 maj

Kategori: 2007

Snart ska jag se på 24, en börjar om sisådär en minut, så jag får väl skriva i reklampauserna.

Idag tog jag fästingspruta, Obehagligt! Och inte gjorde det saken bättre genom att hon sa "Det brukar inte blöda så här mycket... Vi brukar hålla kvar personer ett tag för att vara säker på att sprutan inte träffa ett blodkärl". Och så fick hon ta massa nya våttrasor för de blev blodiga... Och sen mådde jag illa och blev tvungen att sätta mej ner ett tag. Kändes som jag skulle svimma huuuuuuu.... Och nu ha jag ont i armen.

I lördags var jag på NRJ konserten. Fast vi missa snook. Lite synd. Men tur att det blev fin väder :)

Och så har jag pluggat en hel del. är klar med geografin!

Den börjar nu =D

Söndag eller ehh... fredag!

Kategori: 2007

Shit vad sjukt skönt att det är fredag och ändå är inne på den andra dan ledigt! Plus att våran skola har studiedag på måndag : ) Har jag inte längtat efter den här helgen väääldigt länge?! Och jag gissar att många är med mej.

Är ganska duktig, har inte långt kvar av geografiprojektet ^^

Igår skulle jag och Fanny ha en liten picknick, men dte vra ju inte precis sådär jättefint väder. men men, man gör väl dte bästa av situationen. Jag stod hemma i typ hundra år och laga lunch och tog med picknick iaf som vi skulle äta hemma hos fanny :P hahaa. fast först blev dte shopping! Hitta en bikinie, emn det negativa med att köpa en på HM är att alla kommer ha typ likdana. Köpte även lite annat. Men inte mascaran som jag skulle ha köpt. Blää... Väl hemma hos fanny såg vi även på desperate housewifes:) Jag har ju kommit värsta långt nu ju!

Och idag har jag min (enligt mej) välförsänta godisdag!! SHit, vad jag ÄLSKAR godis! Jag föstår inte hur man kan komma på något så galet gott. Choklad, kladdkaka, chokladbollar, allr med choklad är dte bästa! Hallelulia för kakaon. och glass, sjukt gott. men daah, var är min magnum mandel strut?! Det borde vara förbjudet att ta bort glassar.

NRJ här kommer vi! =D

Tisdag 15 maj

Kategori: 2007

ÅÅÅh, i helgen har våran streetfunk grupp haft uppvisning. Eller rättare sagt hela dansskolan har haft uppvisning! Kommer sakna att dansa för det är så grymt kul... Snacka om att få värsta kicken när mans står där och precis ska gå in framför all publik på Vasateatern, och shit vad nervös man kund ebli ibland. Men grymt grymt kul! Våran bästa dans var ju lätt skidåkarna, vi hade mössa, skidglasögon, väst mm på oss. Kunde bli gaaaanska så varmt :) Och så blev man mycket bättre kompisar med alla, trots att de iof bara var en sisådär 13-15 år. Så både torsdag, fredags lördag och öndag har vi övat. Okej då, fredag-söndag bestod iof av 95% väntetid.

Lite sorgligt är även att jag har ont i benen, underbenen typ, så jag kan knappt träna! Men spinna iaf idag, för det tar bara på låren. De som har sagt till mej att spinna är kul är ju lite knasiga i bollen. Fan vad det suger! Ska ta ut cykeln istället.

Nån som såg medlodifestivalen? Jag vet att jag gjorde det. Han precis hem efter dansen. Och varför kom Sverige på 18:e plats?? Sååå dåliga var de väl inte? Men aja,,... Ska gå. Tänkte bara passa på att skriva när jag är vid en dator som inte är min, eftersom den har pajjat!! Asjobiigt!!!!!!!!!! Min dator är ju en del av mitt liv!
PS. har fått en ny mobil.

Innan dansen

Kategori: 2007

Idag har jag haft de tre värsta lektionerna man kan tänka sig. dagen började med svenska där jag och typ 6-7 andra skulle hålla dabattal. Var iof inte speciellt nervös, har nämligen börjat vant mej och det gick tom ganska bra : ) Hon sa att det var många bra saker som jag gjorde och att jag fick ett mycket starkt VG på talet.

Sen så var det spanska, och det är bara omöjligt att inte hata spanska. Alla som inte gör det är utomjordningar.


Efter lunchen hade vi dte fruktade samhällsprovet. UÄCK! Gick typ dåligt. Jag vet vad allt betyder, men det betyderinte att jag kan förklara dom för det.

och nu sitter jag på geografi timmen som man får jobba på valfriplats på. Jag jobbar då inte med geo... Har nämligen allt på datan hemma (som är helt sjuk). Men har däremot skrivit en kort nyhetsartikel om nyheter i nya zeeland.

Ska snart dra till dansen. Sen blir det till att plugga matta. Alltså, orka plugga geografi.... Kommer ånga mej sen... hehe

veckans milstolpe

Kategori: 2007

Hm.. min dator hemma har pajjat. den stänger av sig efter en susådär 5 minuter, men nu har jag iaf skickat de flesta viktiga doukument med mejl, så att jag kan få tag på dom via internet. Liksom kul om typ arbeten man hålly på med i flera timmar bara försvinner...
Är lite orolig för alla bilder bara. Äh säger till Morgan så får han fixa allt, värsta datasnillet ju!! :)

Idag har dte väl vart en ganska bar dag i skolan. Inga prov, och det säger väl allt! =D Jobbade ganska bra på krimmen. lollo var sjuk, men fick ändå ihop hela 1 sida på analysen. Kankse inte var en så bra början på analysen men alltid något. Sen matte och data. OO, igår had evi förrsten matta nationella. Gick nog helt okej. Hoppas jag..

Igår körde jag spinning. Istället för att springa, för mina ben är typ döda! Alltså fanny, vad har vi gjort?! Jag kan knappt gå ibland, och bara jag springer till bussen får jag asont. Men spinnign funkar. Fast dte var grymtjobbigt!! Cyklar liskom aldrig, bara en gång förra året. Sen kommer jag inte ens ihåg gången innan. Så mina cykelmuskler var INTE på topp. Ska nog välja bas istället för medel nästa gång.

Naj, imorron samhällsprov och svenskatal, måste plugga på det.

Ha det gött

Det är inte så jäkla lätt att få tag på citat. och när man väl får det så glömmer jag bort dom!!!!!!!!!!!

I skolan

Kategori: 2007

precis haft spanskaprov. Och du undrar jag en sak, varför kan de inte prata liite långsammare? det man hör är typ hdjkzlklkdfhdkhjhs? och så ska man svara. Ah, det gick då skit.

Plus att alla skolkar från jympan, hehe. Friidrott jue. Astrist. Så jag tänke iaf vara duktig att träna på friskis halv 3, men det är ju ett tag kvar, så har inte riktig tnågot bätre för mej just nu....
Den här dagen har varit ganska så värdelös. Haft en riktig lektion, spanskan, och den var ju bara i ca 40 min. Geon kunde jag gjort mycket bättre hemma,  och ingen engelska hade vi heller. Fast jag och johanna kom till skolan en halv timme tidigare för att plugga, men det fanns förstås som vanligt ingen dator. 50% är pajjade. Dåligt!
Aja, ska plugga sam snart. Bye

Grönan!

Kategori: 2007

Idag har Fanny och jag vart på grönan : ) Naaajs, säger jag bara. Alltså shit vad jag älskar extreem, det var fan det bäste jag någonsin varit med om! fast fanny hade en annan mening om saken... Äh, jag gillar sånna där "vilda" åkatraktioner, typ popexpressen, katapulten mm. Vi åkta den nya bergodalbanan "Kvasten". Gillar att man sitter under rälsen, men gillar inte att dne åkte så sakta och höll på i ungefär 10 sekunder.

Alltså nästa vecka. Det kommer bli så förfärligt :S Är ju typ prov varje dag. Och massa projekt. Och jag hatar att hålla tal... För att inte tala om friidrott. Och så kommer jag inte ha nån helg heller för jag ska stå ha dansuppvisning. Den kommer alltså bestå i ca 8 timmars väntan gånger 2. Bajs. längtar till Kristihimmelfärd! Långhelg då igen

Dagens fakta:
En pizza kan inehålla 1500 kalorier. hahahhaaa! Tänk på det ni ; )

Lördag

Kategori: 2007

Lördag. Den bästa dagen på veckan! Dock blir det ett litet minus framför när man är dömd till att plugga... Fast jag gjorde en del igår så det är ganska lungt... (På en fredag!!!!! huuu... allvarligt)

Igår hade jag spelkväll med Karin och Morgan. Vi körde Kingdom Hearts, det bästa tv-spelet i världen!!! <3 Fast det var ju mindrte kul när vi fastnade och inte klarade en grej. Hatar sånt. Men, men. Jag var ganska bra, dödade några stora fiender, som hydran med typ en miljard huvuden i hercules.
Vi åt tacos också, och jag blev gaaanska så mätt. Jag måste lära mej när jag ska sluta äta! hahaha... Och Morgan kom som vanligt på lite udda ideer. Han undrade om det skulle vara en tävling där man måste äta upp all mat ( typ 7 hg köttfärs, massa grönsaker och tacosskal), och hur lång tid det skulle ta. Man skulle först ha 1 miljon, men för varje timme skulle 100000 försvinna. Jag sa minst två timmar för mej... Men sen när vi ätit våra tacos, som normala människor, och typ hälften var kvar och alla mätta så kom vi på andra tankar och att tävlingen inte skulle funka. Sen snacka vi om hur man kan dö av starka kryddor.

Idag ska jag se Spiderman med Artur. Och enligt Fanny är den bra! SÅ jag får hoppas på dte bästa. Plus att jag får äta godis idag. Ska försöka hålla mej till att inte vräka i mej godis. Enligt Karin så har Morgan en idé där man vräker i sig så mycket godis att man inte vill ha mer. Den idén kör jag då ungefär varje gång, men den håller bara 1 timme, om ens det!

Imorron blir det Gröna Lund! Fan vad kul =D Fanny och jag ska testa den nya bergodalbanan. Och jag verkligen hoppas min favorit extreem är öppet den här gången... Kanske frittfall också när man ändå är där.

Tjholahopp, snart ska jag träna :)

(Morgan luktar på chiliburken ocn nyser)
-Kommer ni ihåg på hemkunskapen då alla tog kryddburkar och andades in och så var det så starkt att man började gråta.
-Va? ehh..Det var nog bara i Skellefteå...


2/5

Kategori: 2007



Äntligen maj! Och därmed snart badväder : )

I helgen har jag shoppaaaat! Jippiejey. Och så i måndags tappa jag min läppglans när jag skulle tävla i att springa snabbast. (tappa även min spegel och mobilen två gånger, men den fick jag tillbaks iaf). Alla vet hur beroende jag är av mitt läppglans!!! men jag lyckades klara hela kvällen,natten, morgonen och förmniddagen utan den. Men dte var jobbigt, dte var det. Hu..

På Valborgsafton så var jag vid hammarbybacken och såg på majbrasan. Och vid den var det varmt, annars en anings kallt. Hahah, gillade hyrningen av John Tucker most die, och köpet av Girlie-glassar. Speciellt som det var gjort av killar : P

image33

oh! Imorron så ska vi ha den ultimata klädptovningen på dansen då Hon ska kolla på våra kläder och anmräka på allt och skälla ut och klaga. Hoppas, hoppas hon inte gör det mot mej. Hon har redan gjort dte en gång. Och då lät dte som om hon läxade upp en barnunge. Tack, men jag är liksom äldre än 8.
Imorron är det även engelska nationella. Men Usch och blä! Kan inget annat än att hoppas att dte går utöver spanskan. Jag har för mej förra gången att spanska läraren sa att vi inte hade någogn spanska. Men hon sa det på spanska, så jag förstod inte. Hon frågade även om alla förstod, men jag ville inte verka dum! hahhaha. Men jag fråga flera pers om de visste, men de visste inte heller. Så jag var iaf inte dne enda som inte förstod.

Ps. På fredag är det klassåterträff! Tror jag iaf...

Varför lyckas jag nästan alltid boka upp mina helger hela veckor innan??(Iaf många dagar innan..)

Dagens citat (Egentlifen Annas eller Jennys):

- Det är som backslick fast framslick.