Marjott

Underbara lördagar

Kategori: 2007

Det är lördag eftermiddag och sitter här hemme hos fanny, medans hon duschar elle något... Jag skriver i min blogg medans jag lyssnar på den världsbästa ocg grymmaste låten genom tiderna: I'm yours av Jason Mraz. Älskar!! Jag lyssnade säkert på den 25 gånger igår... Jag får folk att tröttna på den medans jag tycker dne är lika bra hela tiden och får abstinbens om jag inte lyssnar på den. Tack Lollo för att du visa mej låten!

Idag har Fanny och jag gått jättemycket i stan! Härligt härligt. Och så åt vi glass. Dock inte min älskade magnum mandel strut för den verkar iunte existera, men en mjukglass för mej plus chokladstössel. Ja, artur, jag ÄR beroende. Inget jag kan hjälpa. Sen vandra vi till medborgarplatsen och åt paninisar! Naaajs! :) Tyvärr då med vitt bröd eftersom det inte fanns grövre, men så har vi ju också gått i flera timmar. Fast dte var lite småkallt ibland, men varmt när solen sken.
Och så sprang jag faktiskt i morse. Och tro det eller ej, min kondition hr blivit bättre!! Jag springer faktiskt istället för att småjogga. Men fick lite andnöd där på slutet. Jag gillar att träna (inte springa) och nu gör jag det regelbundet och lagom ofta! Men nästa vecka komme rjag typ inte ah tid på jättelänge!!! Får väl springa.. ehhh. njaaa. Det är ju heller ingen dans nästa vecka. Men imorron blir det aerobics. My favorite träning. En timmes hårt dansande.

För några dagar sne råkade jag klippa mej själv i fingret en liten aning. Fast det börja inte blöda så mycket och nu är dte bara ett litet märke som knappt syns.

Jag råkar ha köpt för en hel del pengar, så har inte så mcylket.. fats nu har jag fått mitt studiebidrag! Iof kan man högst ta ut 1000 per vecka på mitt kort, så dte är ju lite kört för tillfället. Har också fått pengar för prov och så, och för att jag inte ätit godis lite då och då. Fick vg plus på samhälleprovet.
Igår skrev våran klass början på kriminologiessän. Hur F*N tror han att vi ska hinna klart och renskriva på två lektioner?? Jag drömmer mardrömmar om dte på nätterna. Seriöst kunde jag inte sluta halvdrömma om dte i natt. Jag verkligen kände stressen. Varför ska jag behöva gå i skolan både på dagen men även när jag sover?!

Dagens citat:
Vi går på astoria. Vi brukar aldrig gå på Sj. Nä, jag menar sl. Heehmm.. SF.
Well, you done done me and you bet I felt it 
I tried to be chill but your so hot that i melted
I fell right through the cracks, and i'm tryin to get back
...
So, i won't hesitate no more,
no more, it cannot wait i'm sure
there's no need to complicate our time is short
this is our fate, i'm yours
I'm yours, Jason Mraz

Citat av david:
Ni har lyssnat på den där låten hela dagen, är ni medvetna om det?

Fredag i skolaaaan

Kategori: 2007

Fredag eftermiddag. Klockan är för tillfället 14.22 och jag sitter på svenskalektionen och har inte direkt något bättre för mej. Måste bara kontrollera så att inte läraren ser mej. Men jag är faktiskt till stor del klar med min debatt, och det vet hon om. Och så kunde man önska att vi slutade efter den här lektionen, men neeeeej då. Vi har samhälle, den mest intressanta och lektionen där alla är vakna på. NOT! Men idag får vi faktiskt tillbaka vårt prov, som vi gjorde innan sportlovet. Han är något trög på att rätta.
Till skillnad från geografiläraren. Vi gjorde ett prov förra måndagen och fick det igår. Gick ganska bra, VG+. Och det var en del som fick ig och g... Fick engelska uppsatsen idag, fick vg-. Det är något jag får varje gång. (utom en gång) Fast vi har iof bara fått 3 uppsatsebetyg.

I onsdags råka jag och lollo gå i stan lite grann när vi skulle gjort andra saker. När vi åkte tunnelbana så var det typ några påtända eller fulla killar som satt vid sätena bredvid. Super skumma!!!! Jag frågade Lollo vart vi skulle och så diskutera vi om det ett tag. Då säger killen som var minst borta (den andra håg ut att svimma) "Ursäkta, ni kan följa med oss!". Lollo svara med ett glatt men ändå bestämt nej. Ett ganska roligt nej förövrigt. Så jag var bara tvungen att skratta lite. Sen höll de på att prata lite, men vi ignorerade. Till sist när vi skulle gå av verkade han bli lite arg. Hhahha, udda.

Sen åt vi glass och gick i stan, så underbart!! Stan+glass=sommar
Efter ett tag kom en tjej som jobbade typ på telenor eller något som kom fram och sa att hon delade ut mobileroch frågade om vi ville ha.
Jag: Va? Vad menar du emd att dela ut?
Hon: Du får dne för 29 kronro i måndaden. Det är ju ingenting.
Men eftersom jag inte är så urbota naiv att jag får en helt nymodell för 29 kronor i månaden säger jga nej och går därifrån. Fast jag måste ha en nymobil. Snart snart.

Nu slutar vi.

Tisdag

Kategori: 2007

Som vanligt har jag egentligen inte tid att skriva, men jag gör det ändå för någon gång måste jag ju göra det. SÅ det kanske blir lite oförsåeligt och flummigt. (ehh, dte kan väl ändå knappast bli mer flummigt och oförsåeligt än det var i lördags?!).

Idag skulle jag träna, men eftersom jag och Lollo var i stan till 3 och jag inte alls var hemma innan 2 som vi hade tänk, strunta jag i träningen eftersom jag annars knappt skulle hinna plugga! Fast vi hade svenska till kl. 5 på valfitt ställe, men ofta man åker dirket hem och skriver den där debattuppstasen! Jag skrev den runt 4. En del av den, aknske 1/4 del... svååååårt. Och dne ska jag ha ett färdiogt utkast på tordag. Ajdå, är allt jag säger.

I stan hitta jag iaf lite smått och gott. Så.. nu är jag tyvärr lite fattig. Plus att jag köpte skor i söndags.

I söndags.. Då var jag och Artur i säker 2324 skobutiker, men ingenstans hade de mina laga converse!!!! WHY?! Så det blev ett par lacoste, som var ungefärligt likadant skurna.

Men idag så satt jag och Lollo vid medborgarplatsen i solen, medans hon åt på sin macka. Då kom det fram någon med en kamera och en annan med mikrifon och fråga de brevid oss om de ville svara på en fråga. Det ville de inte, inte några andra heller. Till sist kom de fram till oss. Lollo sa nej. Jag sa helst inte. Han sa att de ville fråga om jämstäldehet till en ung tjej. (fast dne frågade de en kille i 30-års åldern, de ville väl variera).
Så jag sa okej. hahhaha, ibland gör jag allt för att hamna framför kameran. Okej, kanske inte nu, men ni skulle sett när jag var liten.
Kille med kameran sägar att jag ska titta på killen med mikrofonen iasntället för som jag gjord och glo in i kameran.

Kille med mikrofon:Tycker du att jämstäldehten mellen man och kvinna har förbättrats under senare tid?
Jag svamla totalt! Sa något om att det har förbättrat avsevärt med tiden, men att det fanns en hel del kvar att arbeta med. Tex, har jag hört att kvinnor får 100 tudsen mindre per år än männen fast de har samma yrke. blalalbalaaa.

Kille med mikrofon: Behövs det ett femenistiskt parti?
Jag: JAg tycker att alla partier borde arbeta mer med jämstäldhet. blablaa(Då kom jag på att jag inte vet ett skvatt om aprtier och hur mycke de arbetra med feminism)
Men det behövs inget speciellt parti bara för det. Jag tror inte dte skulle vara ett parti som skulle bli speciellt stort och vinna valet iaf. Det räcker om partierna satsar lite mer.

Typ. Jag lät flum, och prata nog förlänge...
By the way pratar vi nu ganska mycket oförberätt inför hela klasse i svenskan. Det är något som jag behöve röva på.
Dagens citat:
Sådant burkar hända ibland, kanske.

I Väntan

Kategori: 2007

I väntan på att Artur ska bli klar nångång.........

Hur godisberoende kan man bli? Ehuum, jo, ungefär som jag skulle jag tippa. Men nu har jag gjort klart min tredagars kaloriräkning på idrotten så nu jäklar! Hhahaha, närå. ingens törre skillnad på då och nu. Vräkte i mej massa bilar igår. Struntade i popcorn, eftersom jag inte kände alls sugen på det.

Okej number 23... Den var lite... ehh... udda. Konstig. Men jag gillar Jim Carrey. Han såg ju helt okej ut i långt hår även i den här filmen ^^

Fanny, jag kan gå Ki Balans med dej igen. men jag varnar dej, den var ganska tråkig. Inegn träning. Jag tror tom jag slummra till i några sekunder där! Måste vart den enda träningen jag någonsin somnat på.

Hm.. vad ska jag skriva om nu. De som inte bryr sej så mycket, kan sluta läsa nu. Jag gör dte här bara för att jag inte har något bättre för mej. Har nämligen redan spleat piano. På måndag ska vi ha engelska diskussion. JAg vill inte!!! Har inte tänkt ut alla savr noggrant. Jag KAN inte gramatiken, han kommer att ge mej IG! Ig minus tom, om det gick. Eller UB. Jag trodde seriöst att det betyget fanns förut. Utaan Betyg. Men det var ju som ig. så, njaa...

Längtar till i sommar ^^ Filippinerna här kommer VI!!!!!! Inget sommarjobb, bara slappa... Sooooft.  Och så resa, typ till SKåne också. Och shiiiiiiit vad mycket kläder Fanny och jag ska shoppa!!! Ni anar inte. Och inte bara kläder utan skor, handväskor, cd-skivor, smycken och mycket mcyket mer. Smink och parfymer är tyvärr dyrare där än här i Sverige. Men det var där jag upptäckte den ickeexisterande parfymen: Ralph Lauren LAuren Style. Den finns inte i frankrike, spanien och i Sverige (inte där jag och mina kontakter har kollat). Ska beställa sen... Så småningom.

WO! Tro dte eller ej. Han är klar! byeeee.

Helg

Kategori: 2007

Yes, nu är den tuffa arbetsveckan slut. Nu har jag gjort mej förtjänt av lite ledighet. Jag tycker att jag har gjort mej förtjänt av ett antal veckors ledighet nu faktiskt.

Idag testade jag på Ki Balans på friskis. Det var ungefär så icke anstränagande det kunde bli. Kanska är bra om man nyss vart sjuk. Man nu när dte är helg har jag funderat på att bara vräka i mej goda sötsaker ^^ sarah bernhardt bakelser tänkte jag baka imorron. Och eftersom det bara verkar vara jag och pappa i hela detta land som vet vad det är kan jag ju säga att det är som biskvier. Men eftersom alla är så obildade får jag väl visa en bild.

image27

Sen så tänkte jag kanske göra våfflor på söndag, det är ju våffeldagen!!!!!! Plus att det bli sommartid då.

Igår dansade Fanny och jag. Först skulle vi stå som rad nummer 2, men nu blir vi rad tre. Men vi står så långt bak ibörjan av dansen för att senare kunna stå längst fram! :D Vi som är så bra vill ju synas. Hhahhaa. Men seriöst vad håller vissa på med när de dansar?? Ser en gnutta mystiskt ut.

OO, idag ska jag och Artur se The number 23!! Yeyyy! Och det är typ de bästa platserna! Ingen kommer kunna skymma sikten! HA! Den här gången lyckas ni inte!


Dagens citat:
Hörru! Kom hit din karamelltomte!

   + = SANT

hemma och är sjuk

Kategori: 2007

Idag är jag sjuk. Så jag är hemma och tar det lungt.

Igår mådde jag jättedåligt. Kunde knappt äta någonting överhuvudetget, och då vet alla som någonsing känt mej lite grann att då är det något VÄLDIGT FEL! Jag matvraket personifierat ^^ Hade också ont i huvidet och magen och orkade inget. Och då kände jag mej helt onyttig som bara skulle stanna hemma och göra ingenting. Bara helt trist. Men nu har jag massor att göra känns det som och allt känns mycket bättre. Så skönt att stanna hemma och bara slappa. Mamma sa att det var min kropp som sa år mej att ta det lungt för att jag tränat för mycket. Eller inte. Jag känner folk som tränat en sisådär 5 gånger mer än jag.

Och jag har kommir ftam till att vi ändå har ganska mycket läxor, så jag håller på med idrotts näringsgejen och krininologin. Ska så småningom ta itu med engelskan.

Gud vad skönt att stanna hemma imorron med, fats jag måte gå på dansen, annars missar jag för mycket.

I måndags hade vi geografiprov och OJ vad svårt det var!!!! Det tyckte alla. Det var saker med på provet som läraren kanske hade sagt för 3 veckor sedan som inte stått i boken. Hur tror han vi skulle komma ihåg det? Fast som tur var tror jag att jag kom ihåg det. Ibland lyssnar jag faktiskt.
Fick även tillbaka spanska uppsatsen på högst 5000 ord. Fick g+, viket var sjuuuuukr lååågt. Hur jag än gör blir det fel!!!! Jag KAN inte blir bra på spanska, eller språk överhuvudtaget. Inte heller geo och samhälle. Men däremot fick jag förut MVG i alla NO ämnen vi hade plus matte. Någon som tycker jag valt fel linje? :P Närå, jag vill faktiskt gå sam. Även om majoriteten av våran klass verkar vilja byta klass.



Dagens Visste du att:

Personer som befinner sig inom 46 cm radie av varandra troligtvis kommer att ha sex eller så ligger de redan med varandra (om det nära avståndet är frivilligt förstås).
I alla fall enligt SOLO

Söndag 18/3

Kategori: 2007

Igår var jag med fanny och vi åt våran GLASS!!!!!!! MUMS! speciellt mums när jag inte ätit söta saker sen i söndags. Tänk er de tre godaste sakerna och sen bara mixa ihop dom! Vaniljglass, choklad och kladdkassmet.... ^^ Måste göras om! Glutta lite i filifannys bilddagbok om ni vill se http://filifanny.bilddagboken.se Och så såg vi på desperate housewifes, mycket bra mycket bra. Och, tro det eller ej, jag sprang igår ^^ Ibland är jag stolt över mej själv. Iaf som gånger jag springer. Jag som hatar att springa. Betänk det ni.
Sen åkte jag direkt till min kära syrra och hennes sambo klockan 6. Mamma och pappa kom sen. (jag plugga faktiskt geografi hos dom!!!) Vi gick till en resturang. Och OMG vad dog efterrätten vaaaaar!!! Godaste äppelkakan jag smakat! Och såsen till, jättemycket vamiljsmak! Looooooveeeeee!!

Idag har fanny och jag släpat med några till aerobicsen. Bla. hanna igen, och två andra som kanske inte uppskattar att jag skriver dom... Äh, jag vågar inte ta risken. :P ^^
Får stressa hem efter den, ska vara hemma halv 6. Nog enklare att hålla den tidsgränsen än förra veckan då jag sa 5, och typ kom 6... ska försöka hinna... pappa fyller ju år idag. kan alla sluta fylla år i mars?

Imorron geografiprov.... Hu...


Dagens citat:
-Det tillvärkas mer pengar, man räknar ju också med att pengar förstörs. Det är någon gammal gubbe som dör. Och så är det någon som slängar madrassen som han har lagt alla pengar i.

In the school

Kategori: 2007

Okej, nu gör jag något jag inte får göra. Jag sitter på lektion och skriver i bloggen! Hhahaa, hoppas inte läraren kommer på mej. Det går redan tillräckligt dåligt i svenska som dte är. Men hallå, jag har ju inget bättre föe mej på stunden. Min dikt är redan klar för en sisådär två lektioner sen. och vill inte skriva en ny. Plus att jag inte har någon tid överhuvudtaget att skriva i helgen. Jo, kanske på söndag förmiddag. Måste fixa en present till pappa som fyller år på söndag, jag är ju såå efter. Och så ska jag på resturang med mamma, pappa karin och morgan på lärdag kväll.

Jag tycker jag själv är så duktig. Nu har jag hålli mej i otoliga 4½ dag utan godis (kakor, chips, glass, läsk mm). Det är fan rekord sen urminnestider. Iaf sen kanske 2 år tillbaks. Rekordet är för nuvarande 6 dagar. men dte kommer jag spräcka eftersom jag ska käka glass med Fanny och Gabbi imorron. Då jäklar blir det vår specialglass a lá vaniljglass, marabou, kladdkakssmet. Fast vi har olika teorier om hur man ska göra själva glassen. Men jag har faktiskt nog utarbetet den.

Idag ska jag och fanny förhoppningsvis träna det omtalade Schlagerpasset på friskis. Om jag nu inte fastnar på finansdepartementet (eller utrikesparlamentet som nu Anna envisas med :P). Men enligt mitt horoskop är den här dagen som gjord för skorpioner, så jag hoppas på det bästa.

Hemma! Hann som tur var till schlagerpasset. Var ungefär inte anstängande! Det var ett baspass... Och finansdepartementet var såååå trisr... *snark*


Dagens citat:
-Kan man ta med det här i en hound bag?

Tisdag

Kategori: 2007

Är inte så sjuk. Har bara lite ont i huvudet lite då och då, lite täpt i näsan, nyser och ont i halsen. Och inte blev halsen bättre när jag fick ett litet vredesutbrott då mamma lyckades städa mitt rum och slänga allt jag äger och har!!!!!!!!!!!!!!!! Så sjukt irrirerande... Whyy har jag ingen nyckel till mitt rum? Fast Mirre måste ju också komma in och ut... Och appropå Mirre så fyllde hon år i lördags! Och dte glömde jag tills Fanny frågade när hon fyllde år Förlååååt:( Fast Fanny sa att det bara var en hund och att det inte gjorde något. Visste inte om jag skulle bli lättad eller slå till henne :P

Hade språkdag idag. Först fick vi lysnna på två personer som spela massa låtar på stränginstrument. Sen fick vi dansa, och det var inte det lättaste, men kul att se alla som inte kunde dansa så bra (eller jag mena sämre än mej)^^

Igår var väl en sån där dag som bara var hyffsat trist. Fast ganska kul när vi skulle skriva artiklar på engelskan. Och fick g på spanskaprovet. Hade inte förväntat mej något annat.

Dålig sak nummer 1:
Det var måndag. En relativt dålig dag i genomsnitt.

Dålig sak nummer 2:
Under slutet av geogrfilektionen föreslår Jenny att vi ska låtsas plocka ihop våra saker och resa oss upp och se hur reaktionen blir, och se om någon skulle tro att vi sklulle gå och lektionen var slut.
Men det visar sig att jag var den enda som reste mej upp. Och självklart ser geografiläraren det. Vet inte om han trodde att jag tänkte gå. Men han går iaf sakta fram mot mej, medna sjag skrattar liter osäkert och försöker gömma mej lite. Så drar han mej lite i håret och säger "Är du lite busig idag?". Jag försvarar mej att "Jag har läst 4 eller ehh, 3 sidor". Han trodde mej inte. Sen petar han mej på näsan, går fram till tavlan och sägar att vi slutar.

Dålig sak nummer 3:
Det är jympaletion, och vi ska köra bollekar. Något som jag trodde skulle bli kul. Men när vi kör parfotboll är dte inte kul någonstans. Jag och Margaux krokar arm med varandra och vi börjar snacka om när vi gjort självmål i det förflutna, och hur pinsamt det var. Och efter kanske 30 sek kommer bollen fram till mej, jag sparkar till den och den rullar i mål. Jag fattar inte vad jag gjort förän någon frågade vad jag gjorde. Ouups, fel mål. Osis.

Ps. Fanny, jag och Yamona tog 96 bilder på oss idag.



Dagens händelse (Long time ago): Fanny, jag och filippa badar i lånsjön. Pappa står på land och kastar en tennisboll åt oss som vi fångar ock kastar tillbaka. På land finns det några männsikor, bland annat en mamma och hennes kanske 3-åriga dotter. Filippa fångar tennisbollen, men när hon ska kasta tillbaka den blir det inte exakt som hon tänkt sej. Hon slänger bollen på mamman. Fanny får tag i bollen och säger något nedvärderande om Filippas kast och att hon ska kasta tillbaka bollen. Men ajdå.... Fanny kastar bollen med full kraft på den stackars intet ont andande lilla flickan istället! tur att jag var där och kunde kasta tillbaka bollen säkert till pappa.

Söndag 11/3

Kategori: 2007

Hallo igen!! Snart en ny vecka, snart måndag. Hm... Tidigare idag funderade jag med största seriöshet att vara "sjuk" imorron. Det läskiga är att jag nu nyser och verkligen nästan börjar bli förkyld! Jag visste att jag inte skulle ha gått ut med blött hår... Jag har så hyperlätt att bli sjuk. Fast nu vill jag ju det iof...

Idag träna jag areobics på friskis! Ah, vad kul det var. Jag fick tom med Hanna S, och så var det Fanny förstås :) Fanny och jag börjar bli ganska så skillade på sånt där. Att kunna alla steg snabbt och såå. Oj, vad bra vi var! Okej, det beror på vad man jämför med.. Efter att passet var slut, så skulle vi duscha där. Då försökte jag förklara att jag försäkerhetsskull skulle låsa in Hannas och mina saker ( vi delade skåp) medans vi duchade, och att jag skulle ta nyckeln i handen.

Jag: Lägg in dina saker i skåpet, så låser jag in dom och tar med mej nyckeln.
Hanna säger att hon kan lägga in nyckeln i sin väska och så lägger hon in väskan i skåpet. Jag förstår inte riktigt vittsen med det... Hon kan ju inte lägga nyckeln i skåpet och sen låsa. Då blir jag orolig att hon faktiskt ska låsa in nyckeln, så jag säger att jag nog ska ta tillbaka den.
J: Asså, vi lägger in våra saker i skåpet för säkerhetsskull när vi duschar och så tar jag nyckeln i handen.
H: Du ska vad?
J: Jag... lägger in... mina saker.. i... skåpet.. och låååser. Jag tar med mej nyclen till duschen så att ingen tar något. Inte för att jag tror det, men försäkerhetsskull. Gör så du med.
H: ska jag vänta?
J: nej, vi går och duschar och jag låser in våra saker i skåpet, och så tar jag med nyckeln. Jag låser. Bara försäkethets skull.
H:Va..?
J: Ta dina kläder in i skåpet och jag låser.
H:...Kan du ta det på engelska?
Jag börjar skratta, och då ser jag 4 pers (inklusive Fanny) sitta och glo på våran konverstaion med stort intresse, och då kan jag inte låte bli att skratta ännu mer. Tillsist lyckas jag ursäkta mej och bli lite allvarligare.
J: Vi lägger våra kläder i skåpet. Jag tar nyckeln *visar nyckeln jag har i handen* medans vi duchar *pekar på duschrummet*.
Hanna: Äsch, gör som du brukar och så gör jag som du gör.

Så gick det till på ett ungefär. I vekligheten var det mycket längre, tog säker 5 minuter. Men jag orkar inte skriva så mcyket nu... Jag har faktiskt redan varit duktig och skickat in geografi utvärderingen.

Och oooojjjj, vad jag vräkt i mej i helgen!!!! Skulle inte fövåna mej om vågen pajjar nästa gång jag ställer mej på den. Gjorde faktiskt egen chokladpudding igår!! Och så åt artur och jag ben & jerry, cockie dough, muuuuumms. Mina päron har faktiskt börjat accptera att vi sover över hos varandra!!!! En STOR framgång! Jag har gett världen hopp! Iaf hanna S....

I fredags då vissa i klassens planer gick i stöpet, kom vi på att vi skulle kolla på Tabasco Stockholm som spelade på fryshuset med tre andra band. Så det gick jag och 4 andra på. Shit vad bra de var!!! Värsta scensspråket. jag blev värsta glad av att titta på dom!! Strunt i att de övar framför spegeln, så länge de är bra så. Fast det var ganska få personer där... En annings dött.... Men det blev fler när Tabasco spela. Grymt vad de är skickliga.
Sen drog vi till Caffé 60, något fullt och varmt. Men det var det värt, det var det värt. Där blev det kärleksmums. Idag baka jag scones, Plus att Karin och Co (Morgan) var här så det år jag massa sötsaker mer. Men gott var det iaf. Jag ville träna med F imorron efter skolan, men hon ska se Shakiraa!!!!!!! Orättvist!

Dagens citat:
-Har du färgat håret Marja??
-Näej.
-Jo! Det har du!

Internationella kvinnodagen

Kategori: 2007

Ja, idag är det intenationella kvinnodagen. Inte för att det är så många som bryr sej, men ändå... Kanske därför den här dagen har vart kass? Borde det inte vara tvärtom? Att alla kommer med presenter och choklad till mej?

Jag har varit så totaly seeeg. På väh hem, typ 7, hade jag så lust att bara lägga mej i en snödriva och sova lite. Men jag klara mej trots alla odds hem. Men men dag kan inte ha varit värre än lollos, hon låste tex in nycklarna i skåpet. Och eftersom vi har olika mattider fick hon låna min jacka och matkort. sen tog jag hennes martkort. By the way så får vi inte längre rabatt på taco bar. Lite sorgligt.

Har dansat idag, fast det gick inte så bra precis. Var inte så laddad just idag. Och den där hyper svåra andra dansen som hon typ förväntar sig att vi nya ska kunna! Liksom HUR?! Öva på den hemma säger hon. Men hur då?? hur ska jag kunna öva på något om jag inte kan det jag ska öva på, eller har en möjlighet att ta reda på det? Fanny och jag fundera på att kidnappa någon av de som dansat förra terminen som kan den...

Nope, måste plugga matte, eng och sve nu! Och kanske sno en chokladbit av mamma... måste sluta äta varranan sekund.

Strömma... Vart ligger det? Kanske ska kolla i typ eniro eller hitta.se

Vägbeskrivning till Strömma:
Åk hela vägen på Långlångväg tills du kommer till Ödeland.
Sväng höger när du ser LongWay åt HELL, men stanna vid Världensände.
Forsätt 500 meter rakt fram.


Skämtosido, var det faktiskt inte alls så långt dit :P

tisdag

Kategori: 2007

Egentligen, om jag skulle vart trist och tråkig (och smart), skulle jag nu ha fortsatt på min spanskauppsats a lá när jag var liten på minst 500 max 5000 (!!!!!!!) ord. Men eftersom jag är mindre trist (och osmart) gör jag allt som är mindre tråkigt för att skjuta upp de så länge jag kan. Fast det är nog bäst om jag gör så långt jag kan på uppsatsen, för då kan jag få lite akut hjälp av mina vänner babel och fish. Plus lexin.

Igår så testa jag dansaerpbics med min syrra på sats, och det var såååå kul!! Vekligen något jag rekomenderar (smygreklaaam, fan borde ta betalt). Det var jättejobbigt, svettades ihjäl, och smatidigt var det så kul. Jag tom kunde nästan alla steg efter ett tag! Mitt koordinarion har nog förbättrats avsevärt sedan för ett år sen. Kommer ihåg när jag spela lite trummor... Jag är nog bättre nu!" hahahahahah

Gårdagen var inge bra. Det börja med att jag kollar på klockna och ser att jag försovit mej 25 minuter. Jag springer runt som en galning och gör allt i ultrafart. Sen 20 minuter innan bussen går står jag i mitt tum och stirrar in i en väg, och bara "jaha... då var man klar då". Dumt. Sen var det den dumma spanskan efter engelskan och geon. Mina tre favoritlektioner. NOT! Men tro det eller ej, på idrotten fick jag precis mvg på provet! Grattis till mej! Tack =D
Men då fick jag reda på att vi ska hålla på och räkna kalorier och så vi äter, och det är så jobbigt!!! Fick göra dte i e vecka i 8:an och det var såå ultra trist. Räkna allt, varje minsta lilla grej! Typ såsen till tacosen, ketchupen... ALLT!

Naej, nu har jag inte tid att sitta här och uggla! Ska till forum och möta Hanna. Vi ska laga mat :)

Dagens citat:
- Och där i påsen fanns det sån där.. ehh.. öhh.. vad heter det?? Något på S... Inte schwartskopf... Någotslags vax. Nej, inte sunsilk har jag sagt! S.....
*söker hårvax på google*
- Ja, Schwartskopf! nä, det var det inte.

4/3 Söndag

Kategori: 2007

Noo, nu är lovet slut... :( Nu är det bara att vänta till påsklovet. Sen vipps är det sommarlov!! Yey!

Ibland är min mamma bra. Som ibland när hon köper byxor åt mej. Som igår. Så nu har jag fyra nya!! Det behövdes. Tur att inte jag betala, för då skulle ett antal studiebidrag gått åt.

Har egentligen inget vettigt att skriva, men kan lika gärna skriva ovettiga saker. Tex såg jag igår två nya skräckfilmer. Excorsisten och the glow. Var väl ganska okej, men inte speciellt bra... Jag kommer aldrig se en film som jag tycker är riktigit läskig. Hmm.. Därför kanske jag ska ta och göra en själv? ^^ Vem är på???

Ska man plugga på lovet? Jag vet inte :S Det enda jag har gjort är att fixa lite på geografi grejen i en sisådär 5 minuter. Känner mej inte sådär jätteambitös. Men det är ju ändå lov, och jag jobba tillräckligt innan lovet!!
Ska dra till friskis nu :) Oj, vad duktig jag är! Fanny ditcha mej... :P Välkommen hem förresten ;) Du med Patrik!
Dagens citat:
-Visste du att dina blommor snart är fruktansvärt döda?
-Nejdå. Det är bara en fas.... Anorexia.

Fred dag

Kategori: 2007

Så var den sista dagen på lovet som man annars inte skulle vara ledig på slut. Lite sorgligt, men men.
Idag fyller mamma år! Lite läskigt när jag i måndags tänkte att det var långt kvar tills mamma fyllde år. Det var ju då bara den 26. Sen kom jag på att det bara var 28 dagar i februari... Och då undrar jag varför det finns just 28 dagar i februari? Kunde man inte bara lägga på en dag i november eller april, och sen ha 29 eller 30 i februari. Liksom jämna ut det lite? När jag frågade Lollo om saken sa hon bara att det var för att man skulle kunna veta vilka månader som var längre genom att räkna på knogarna. Varför är jag lite tveksam om att det skulle vara orsaken?

Igår var jag och fika med en av Hannorna jag känner. Jättelänge sen jag träffa henne, och det var suuuuuuuuper kul!!! Hhahhaa, jag tror inte att kafféägarna plus gäster gilla att vi typ satt kvar där i en evighet och ibland skrek av skratt.... Vi kom fram till att våra mammor är läskigt lika :S Men på tisdag ska vi iaf laga mat och bjuda våra mammor/ föräldrar (vet inte vilket).
OOO! Jag ska också gå på ett aerobics pass på måndag med syrran på sats. Så kul!! Älskar att dansa! Sats verkar ju också vara 100 gånger bättre än friskis. Och hundra gånger dyrare...

Dagens Citat:
-Och så var vi ju ute 16 gånger...
-Ehum.. Det där visste hon inte...
- Eh, jag menar och så var vi ju ute 6 gånger.