Marjott

Veckans första dag

Kategori: 2007

Nollningen var ju lite skoj :) Vi tvåor skulle mötas redan runt 5 vid medborgarplatsen. Det tråkiga var bara att det var väldigt få där och alla kom ca en halvtimme senare. etrtorna fick tävla om att dricka äcklig läsk snabbast. Stackars den som kräktes. Läsken kan inte ha varit god. Iof vad annars skulle en läsk som smaka bananchoklad göra? Lite senare blev det poängjakten på plattan. Tyvärr kom polisen och vill snoka efter sprit. fast de fick ingen av oss! HA! Själva nollningsfesten hölls iaf på eriksdalsparken. Kul, kul. Tror ingen blev för full. Eller någon kanske, men de flesta var nog okej. Huvudsaken var att JAG var okej :P

I lördags hade jag och Fanny middag och drog dit Artur och Patrik. Nämen OJ, vad mycket godis jag slängde i mej. Men tyvärr var det väldigt gott. SKa från och med nu bara äta äckligt godis. Typ.
Lite kul var det när Fanny skulle göra ett test på oss om lukter och vissa tyckte att vaniljpulvret lukta som nån krydda och kaffet som kardemumma. Jag höll på att skratta så jag grät. Förlåt.
Dansen i lördags var också grymt kul! Fanny och jag var iaf bättre än vissa. En ganska stor del hade aldrig haft dans erfarenheter. Men kul var det, och svettigt! Träningsvärk!

Tyvärr måste jag nu göra läxor... Dumma svenska. Jag tycker svenskaletionerna är lite fööör ansträngande för min del. En analys om Antigone på 2 sidor tills på fredag.. Onödigt eller vad?
Aerobics imorron! Älskar :)

9 september

Kategori: 2007

I fredags nollade vi de nyblivna ettorna, igår hade Fanny och jag middag! Streetdancen började och den var super :) tyvärr måste jag nu fortsätta på min engelska läxa... För snart ska jag sticka och dansa på friskis.

Torsdag

Kategori: 2007

Hade som varje torsdag endast två lektioner. Slutar 25 över 2, medans många andra stackare går kvar tills fem. Börjar dessutom kvart över 11, när vissa börjar redan 8. Haha, vilken tur jag har.

Mindre tur är att jag kommer försent till varje psykologilektion. Jag tror verkligen jag har gjort det vareviga gåbg. helt otroligt. Enligt ett psykologiskt perspektiv skulle det betyda att det fanns någon speciellt anledning i mitt udermedvetna till att jag alltid kommer försent till den lektionen. men seriöst, det gör det inte! Jag gillar tom psykologi! Immoron ska jag komma i tid. Vilket nog är inte svårt längre, för nu har jag nämligen ändrat i mitt schema så jag har matte innan.

Något hemskt ät det att vi ska spela upp en scen ur en miljoner år gammal pjäs. Speciellt gillar jag meningen "Fruntimmersträl, du pratar ej omkull mig!". Liksom udda. Och det kommer inte gå sådär vidare bra kan jag tänka mej, eftersom vi pratade i ca 5 sekunder efter min sista lektion och sa hur vi skulle göra.

Jag hade egentligen tänkt skola mentorsrådet och psykologin imorron, men går nog iaf. Hm, det beryder säkert att mitt överjag är alldeles för stort för mitt eget bästa. Mitt "Jaget" kanske är för litet? Kul att ha förliten vilja... Nä, men känns som om jag måste gå på mentorsrådet för vi måste snacka om resan till polen och allt. Dessutom är psykologin... jag vet inte. Iaf lite otråkig. Får väl åka hem och vara hemma i en kvart innan jag drar till nollningen. Hinner iaf dumpa väskan, plocka åt mej lite saker och kanske tom äta något!

träna förövrigt idag. med Fanny! dte var länge sen, och vi träna medeljympa. Tror jag ska börja köra medel igen.

Veckans milstolpe

Kategori: 2007

Idag är det onsdag, vilket betyder att det är veckans milstolpe. Över hälften av skolvekcan har gått och bara två dagar kvar! fast jag har bara gått två dagar i skolan denna vecka. Jag var ju ledig igår! Wonderful! Jag och Artur såg Shrek 3, och yeaaa vad den var bra :P Rekomenderar lätt! Råkade även köpa räkchips och nästan äta upp alltihop. Innan bion då förstås, sen blev det popcorn. fast det var mindre kul att det regnade och jag blev tvungen att sitta där med mina blöta skor.

Idag var det en riktigt arbetardag. Alltså 8-5 dag. Tom dolly parton jobbar mindre. Iaf 9 to 5. men att ha kör till första lektion är inte dåligt. Kör är så jäkla kul! Önskar att alla hade valt kör, för deras egen skull. Inget jobb, inget ansträngande, bara att vara glad och sjunga :) Jympan var inte heller hemsk! Körde ultimate frisbee, och jag gillar ju frisbee. Önskar vi kunde köra det hela tiden. Fast nån gång till jul, kanske jag skulle börja tröttna. men bättre än bollsporter iaf. Sen blev det att äta på bamses. Igen. men MUMS med pizzasallad, jag tyckje rverkligen dte är gott. Sen så hade vi tre lektioner till, fast ingen av de var så hemska. På alla tre skulle vi arbeta själva. SÅ man kund eju i princip skita i dom och göra allt hemma.

Sen på tunelbanan hem vid slussen ställer jg mej upp, och plötsligt kränger bussen till och jag inser att jag råkat hamna i knät på mannen mitt emot mej! Pinigt värre... huu... Mumlade förlåt och gick där ifrån.

Måndag igen

Kategori: 2007

Oh my god! Vad det haglar! Fönsterrutorna går ju nästan sönder! Jag lovar man skulle säkert kunna dö av de där jumbo super snabba hagelkolloserna!!!!! Tack gode gud att jag kom hem från min promenad för en halvtimme sen! jag tycker väldigt väldigt synd om alla ni som är utomhus! Hoppas ni överlever.

Ganska skönt att bara ha två lektioner idag. Speciellt som engelska lektionen bara var halv. Så det var bara att gå och äta 20 över 10. Tidigt tidigt. Älskar pizzasallad men oj, vad mätt jag blev på både det och annan sallad.

Imorron ska jag se shrek! Kom på idén när jag tänkte att jag ville ha popcorn! Hahhahaa, fast ändå äter jag alltid upp en fjärdedel av allt. Om ens det.

Nollning på fredag. Jaha, så det var bara att leta fram 4 pinnar att ha till norsk fylla.

Senare på söndagen

Kategori: 2007

Gjorde nyss middagen som bestod av Kyckling soppa. Jag gillar inte soppa. Praktiskt taget ingen soppa. Jag tror faktiskt aldrig i hela mitt liv jag ätit en soppa jag gillar utom möjligtvis nångång. Men den här var faktiskt god med tomatsås och allt. Måste göra om!

Fast jag har svåra brännskador på tungan eftersom den var så jäkla varm. Peta även bort all lök.

Mycket mcyket elakt. Danspasset var fullt. Jaha, snacka om bortslösad tid på att åka dit och tillbaks.

Söndag

Kategori: 2007

Det är så härligt med helg. Har vart med Artur tills nyss. Fast tyvärr har jag ändå lite läxor att göra. Så lång tid kan de inte ta att göra. Om man bortser från den tjocka engelska boken vi ska läsa. OO, och så är vi lediga på tisdag! JAJAJJAJJA! De hade i varje fall inte bokat in nånting till tisdags i fredags. Jag tänker då inte kolla om de gjort det. Jag ska vara ledig. Borde alltid vara tre dagars ledighet i en vecka.

Idag ska jag testa Dans på friskis! Har aldrig gjort det förut, så det blir skoj. Hoppas jag iaf. Ska idag också baka keso bullar eller något. Jag är hyffsat säker på att de kommer bli ganska så ogoda. Men man vet ju aldrig förän man har testat.

Godisdag igår! Mmmmmm....