Marjott

Tisdag 27/2

Kategori: 2007

Såg nyss på United 93. Den var sorlig. Ganska så mycket.

Idag har jag träffat Lollo. Först var vi i Forum. Där såg jag de små söta högklackade converse liknade skorna. Ha begär!! Så jag köpte dom. Beiga, faktiskt.
Sen så klippte vi oss (+Lollo slingade) i Gustavsberg. Var på tiden liksom!! Hahhaha, men dte var kul : )
Nu ska jag gå och muntra upp mej. Kanske med lite varm choklad. Eller det får bli efter att jag fixat naglarna.

Tisdags listan:
De tre pinsamaste sakerna förra månaden (eller typ förra månaden):
3. Vår krimredovisning.
2. Då jag skrek i hammarbybacken.
1. Efter kvateret skatan, på resturangen med Karin & Morgan. På väg till toan så slutade golvet neråt, och mina skor var så hala och ofästsamma... Så jag bara gled ner och typ ramla. Jag doooog!! Alla som satt där nere vände sej om och vrålstirra. huuu... Då kom en servitör och frågade om det gick bra. Jag ville bara försvinna.

: )

Kategori: 2007

144062-23
Jag tycker folk är för oglada i det här landet. Kanske är det bara vinter. Kanske inte. Kanske är folk så. Alltid.
Nu säger jag inte att jag tänker gå omkring och skrika hej till alla jag ser. Men ett leende lite då och då, ett leende och ett vänligt tack i kassan. Ett leende när någon håller upp dörren eller råkar stöta till en.
Ibland när jag smilar lite, så ser även den andra gladare ut, och ibland kanske ltie förvånad. Men jag får iaf personen att le! Men som typ i kassan. Jag trodde att de flesta kunder log och så. Men det verkar inte så. Leeee, det tycker jag. Det kan behövas lite värme blandat med alla minusgrader.
    

Dagens citat:
Läser från ett "svenska hits" frågekort:
-Vad heter dansbandet som &%@# nåntiiing...? Vikingarna. Arvingarna. Eller *Värsta engelska uttalet* Thore Lifes?
-Ehuum.. Du menar Thorleifs?

Söndag 25/2

Kategori: 2007

I vanliga fall skulle stunden runt nu inte vara speciellt kul... En kväll en söndag, bara fem dagar kvar av skolan. Men nu! Nu har jag 7 härligt underbara dagar kvar!! Så glaaad :) Bara slappa. nu kan jag göra vad jag vill när jag vill. Tihi.

Något som inte är lika glad är min plånbok. Assååå,, nej. Måste måste sluta shoppa. Speciellt som pappa hotar med att dra bort pengar från mitt studiebidrag hela tiden! Det är den enda gånegn det är tur att ha prov, för då får jag ju pengar. Fast det är nog inte värt det.

Idag har jag sett Linas kvällbok med Lovisa. Vilken härlig film ^^
man blev så här... glad av den. Typ. Hihi, vill se number 23 när dne kommer ut.. Lovisa och jag har vräkt i oss popcorn! Dela på en stor. Hon undra varför några var gula.. haahhah! Åt även en mjukglass med chokladstössel idag! Det var jättelänge sen.

Hur lagar man jeans? Måste man lappa? Går det inte bara att sy, eller går det upp mera då? Enligt Fanny gör det det. Och appropå fanny, så har hon lämnat mej
:( Hon har åkt upp långt åt tjotahejti för att åka skidor. Vem ska jag nu träna med? Får väl träna själv.. Som jag gjort ett par gånger. Läskigt att träna själv. Vem ska jag då skratta med när vi gör konstiga rörelser? Och vem ska jag då titta snett på folk med när folk svettas? I fredags mötte jag förresten några från klassen när jag friskade.


Dagens citat:
"Titta! Vi ser lika bruna ut!"
*paus paus*
"När det är mörkt..."

LOV!

Kategori: 2007

Nu har jag just skickat ivåg krimloggboken. Nu tänker jag inte plugga mer på hela lovet!!! (förutom lite geogrfi, max ett par timmar). Jag skulle kunna dansa av lycka! Fast dansa gör jag iaf...
Den här veckan har varit såå jobbig. Förstår seriöst inte hur jag klarat det. Har fram till nu jobbat (nästan)oavbrutet sedan förra torsdagen. Bortsett från lördagkväll, och lite halvt i tisdags. Även på fredagen,helgen till sent på kvällen (natten). Förstå hur allvarligt det är. Höll i och för sig också på att få ett antal sammanbrott, men nu är det över. Och det är LOV! Tur, för min hjärna behöver vila.

Hade samhällsprov idag, gick väl sådär. Kan ju säga att jag inte får Mvg iaf.
Igår hade jag spanska prov, gick väl sådär. Kan ju säga att jag inte får Vg iaf.
Lämnade igår också in min svenskaanalys.
I onsdags fick jag tillbaks mitt dataprov. Hade fel på en sak, så fick Vg+, det stod nästan mvg inom parantes.

Hade krimredovisning (powerpoint) i tisdags. HAHA!!! Gick väl sådär XD Fick vg iaf.

Det började med att Lollo och jag gömmer oss bakom var sin dator.
Lärare Stefan: Och nu kastar sig Louise bakom datorn. Vi börjar fnissa. Och det hjälpte tyvärr inte alls, för vi fick gå upp och redovisa.
När vi står där uppe inför hela klassen och ska redovisa, lutar sig Lollo fram mot mej och halvviskar "Marja, hur ska jag börja?" Hahhaha, så jag halvviskar tillbaks lite snabbt.
Och så går det helt okej i ett antal sekunder, då Lollo och Hanna pratar. Förutom att Lollo väser klicka fram nästa sak, till mej ^^ och förutom att hanna får prata till fel diagram.

Så blir det min tur. Och så börjar jag att prata... Efter ett tag blir det dags för mej att berätta om vår analys om varför ungdomar dricker alkohol. 
Så jag säger "Och varför ungdomar dri..." Men då säger Lollo NEJ! Det var tydligen ett helt annat diagram som ploppade upp.
Jag: ehhööuuhhum.... Ja... Vart ungdomar dricker alkohol. 40% dricker på fetser och som ni ser.. eehh..
Jag bara improviserar allt.
Sen när jag snackat klart om det diagrammet, klickas nästa fram.
Jag: Ja, och varför ungdomar dricker... säger jag i den där oups-det-blev-fel-förut-men-nu-kommer-blir-det-rätt-rösten.
Lollo, Hanna, Lärare, några i klassen: Neeej.
Jag kollar upp mot skärmen och ser att det är typ hur ofta ungdomar dricker som det står om där. Så jag bara fortsätter att improvisera. Jag förtstår inte hur vi lyckades att missa så mycket! Och hur lyckades just texten hamna så att jag blev tvungen att säga allt?! Typiskt Marjatur.

Sen blir det dags för VARFÖR de dricker. Och jag börjar fnissa. hahahahaa....
Sen kommer det diagrammet som Hanna skulle prata till men aldrig kom. Lyckat.
Hanna pratar om droger. Lollo klickar en gång för lite, så att hon pratar till fel bild. Då får hon klicka en gång extra nästa gång.
Då råkar hon klicka TRE gånger!!
Lollo: Åjsch!! Jag börjar fnissa. Några andra börjar fnissa.
Lollo *petar på mej*: OJ! Jag råka klicka en gång för mycket! Marja!!! Hur går jag tillbaks?!
Jag: Ehh.. Jag vet inte!!! Här tittar jag runt omkring mej och ser att de flesta bara skrattar och ler. Och så börjar jag och lollo (kanske hanna med) att skratta. KOMIK!
Anna i klassen: Piltangenterna!
Tillsist lyckas vi fixa till det rätt.
Och så ska jag börja klicka fram källorna. Men den vägrar komma fram, så det står våra namn där istället, vilket skulle komma efter källorna. Så jag som precis lärde mej hur man bläddrar tillbaks gör det. Men då kommer drogerna fram igen. Bläddra fram och tillsist kommer det rätt.
KLAR!
Vilken pärs!!!!!!!!! (stavning)

Dagens citat:
Dansläraren pekar på sitt ben och säger med en början till irriterad röst: Jag är ganska så säker på att det här är mitt vänstra ben!

.

Kategori: 2007

Det känns som torsdag idag...

Jag har pluggat för mycket


Herre Gud

Es verdaderamente difícil aprender el español

Kategori: 2007

Det är verkligen svårt att lära sig spanska. Visst, jag börjar lära mej mer. Jag får oftast tom mer än hälften rätt när jag ska pricka ut imperfekt och preteritum. Förut kunde jag lika gärna chansa, istället för att sitta och försöka klura ut rätt.
Min hjärna är överarbetad, väldigt överarbetad. Det var den tom i fredags. Då sa jag tex. hej då till Yamona, när jag precis träffa henne och skulle säga hej. Det roliga var att hon också sa hej då. Sedan tog det två sekunder innan hon och Fanny reagera på det jag sagt.  
Men jag fick iaf in ett träningspass i fredags och i lördags. Men jag hinner nu inte träna på hela veckan! So sad :( Bara dansen på torsdag. YEEY!

Imorron är det förresten semeldag! naej, måste gåååå. Åh, vad jag längtar tills nästa vecka. Sportlov!

Dagens citat:
- Ska du äta med oss idag?
- Nej, jag ska hinner inte gå på språket och äter tidigare.
- Vad skönt.

amen pluuuugg

Kategori: 2007

Det tål att upprepes: meeeeeen, allt plugg!! Om det är något som skulle kunna få mej att tappa livsglädjen är det fan allt jäkla plugg som finns hela tiden. Kommer jag ha ens en liten skymt at liv de närmsta 7 dagarna? Ehhuumm... Låt se... Svenskan, som skulle vart någorlunda klar i torsdags som jag då knappt börjat på... Och så geografin... den har vi hållt på med i över en månad tror jag och tja, det räcke rmed att säga att det inet går så bra. Och för att inte tala om samhälle provet på fredag! Shajse... Kan nada, kan inte konsentrera mej på hans prat. Jag kan inte mcket mer än när jag började. Sedan har jag spanska prov på torsdag... Oh my gosh gånger miljarder. Jag kan inte kan inte kan inte förstå. näeej. bajs. Och så det fruktade krimprojektet. Alltså shit. Det ska vara klart på tisdag!!! Liksom VA?!

Appropå krimmen.. hehhe... Vi "råka ta en extra timme" för den idag. Så idag "hade" jag bara två riktiga lektioner (av fem). Fast två av dom fick man vara borta. Fri studieplats. Får ta igen matten nästa vecka... eller inte.
Och inte nog med det!! Imorron ska jag, lollo och hanna träffas och göra klart krimen. Och dte är lördag. Blir vi inte klara då tar vi nog bort några andra lektioner. Prioriteringar. Det var tom en lärare som sa det till mej. Ha!

Och så ändå sitter jag här med bloggen fast jag har 45666 saker att göra. Snacka om trogen ^^

Men jag har tränat idag också. Slutade lektionen 12, och skulle börja 14.30. Jobbigt läge. Så jag och lollo käka (har inge jäkla matpengar kvar, pappa betalar ;) )och jag skrev svenskan. Men tröttnade på svenskan och läste istället. Mycket roligare... Kanske inte låter som det, men det är helt okej.

Lite läskigt, för jag börjar få ont i huvudet hela tiden nuförtiden... Igår höll jag seriöst på att.. på att.. jag vet inte riktigt, men bra mådde jag inte iaf. Och jag vet inte varför jag har det heller. Dricker vatten gjorde jag mycket, sååå lite sove rjag inte. Inte jämfört med många andra perioder. Och stressad kan jag nog inte heller vara.. Har nämligen inte pluggat mycket förään nu.. Har inte haft tid ens för det!! Det kanske är ångesten över att ha mycket plugg? det har jag däremot haft en l'ängre tid. Eller jag vet inte.
bläää

Ps. Jag har redagn pluggat flera timmar och klokan är 8 en fredagskväll. Snacka om tragik.

En jätterolig bild från spelkvällen, Fanny och jag vann ju så överlägset mot deras tre kort!!! (fanny du sa att jag fick ladda upp)
144062-20


Dagens citat:
- Jag kan förstå varför man blir rikigt tjock. Det är något jag själv lätt skulle kunna bli. Fast inte så tjock. *funderar lite* Inte så tjock som Anna Bok.

Tisdag

Kategori: 2007

Idag har vi haft induviduellavalmässan. Och nu har jag kommit fram till de här ämnena: Retorik, Gymnastik, Körsång, Matte C och Rättskunskap. Fast de två senste kommer jag välja till trean. Fick veta att vi bara ska läsa 250 poäng, men jag ska iaf välja 300. Värsta ambitiös!!!! Men det är så mycket jag vill gå juuu.

Sen efter lunchen mobba alla mej för att jag kallar det förspel och inte intro. Bara för jag fått men för livet efter att ha gått i min förra skola och spelat instrument!

Sen på eftermiddagen hade vi nästan 4 timmars engelska. Härligt. NOT! Fast ganska slappt att se på film. Mindre slappt att skriva en uppsats. Igen. Det är tror jag 4 gången!!!!! Och ska skriva 500 ord. Fast iof har jag kommit till över 300. Men allt är fel.
Kommer nog dö av överasnträngning nästa vecka. Har sjukt mycket till då. Geo, krim(+matte+data), sam, spanska, sv, eng (fast på lektionen iof).... Både prov och projekt.

Friluftsdag imorrn. hm...
Måste gå, har egentligen minus minus tid att sitta vid datorn. Bye


Dagens citat (sam läraren)
Nej, nu slutar vi diskutera och går tillbaka till det här *pekar på någon OH pappersgrej*. Jag höll på att tappa grepper om er där. Det var läskigt!

Söndag 11/2

Kategori: 2007

Vilken härlig helg det har varit! Jag har egentligen inte gjort någonting, men ändå har jag haft fullt upp. Jag har inte ens hunnit göra de saker jag tänkte jag skulle ha gjort. Vill absolut inte tillbaks till skolan imorron.
Nu har mitt sår på fingret börjat läka. Så nu slipper jag peka finger till allt och alla. XD (Hade svårt att böja långfingret pga plåstret)

På onsdag har vi friluftsdag. Jag har då valt att gå en mil i nacka. Tråkigt, jag vet. Men ville ännu mindre välja de andra alternativen. Sååå, det blev uteslutingsmetoden. Jag och Lollo får starta en timme tidigare, alltså med naturarna, och esteterna. Fan, där rök vår sena onsdag. Men bättre det än att bli klar vid midnatt. Typ. Hoppas nu Lollo har anmält sig!!

I tisdags hämtade jag ju bilder från förra skolan. Då fick jag tillbaka min målning jag gjorde I Nice. Jag kan tom visa förvandlingen!

144062-16   För....

144062-17   ...vand...

144062-18  ....ling...

144062-19 ....en..

Mycket snyggare från början :S Blev stressad i slutet, och då bara kladda jag på.


Dagens citat:
-Jag gillar inte Justin Timberlake.
-Inte jag heller. Bara den här låten...
-A, den är bra. Och sexy back.
-Mm, Och senorita är helt okej. Har du sett musikvideon?
-Ja! Hans magrutor!!
-Men annars är han inte så bra.
-Nä.

skitfredag

Kategori: 2007

Idag var ingen bra dag. Den rent ut sagt sög! Och det är jag nog inte ensam om att tycka.
Bara att vakna 10 över 6 är tragiskt. Speciellt som jag har sovit alldeles för lite den här veckan. Igår stod mamma och pappa i mitt rum och störde mej typ skitlänge. Och i typ 20 min höll mamma på att tjata om att jag var gåvan till henne, om att jag alltid kommer vara hennes lilla flicka och om gamla minnen. Ganska irriterandem särskilt med tanke på att det är hon som hela tiden säger att jag sover såååå lite. Dubbelmoral.

Anyway... Den första lektionen infann sig 4 trappor upp, och det kan vara svårt att gå i trappor med klackskor. Ont i fötterna.
10 min in i lektionen ska jag gå ut och hämta ett utskrivet papper. När jag går ut slår jag med stor kraft in min vänstra hand i ett bord. Massa hud slogs upp, och det blev värsta hålet. Och så blödde det, och oj, vad grymt det sved när jag höll fingret under vatten. Ett tillfälligt plåster fick bli vanligt papper (inte skrivpapper). Men det bara blödde igenom, hur många varv jag än virade. Lollo, som har våra enkätpapper, var försenad. Så det blev lite chansning på vårt arbete.

Här tappa jag också min penna 7 gånger och min miniräknare 3. Nästan.
Men sen blev det iaf matte. Och här någonstans börjar jag bli hungrig... Alltid hungrig. För mej gick inte provet bra. Snyft... Och så jobbar vi med potenser, såå trist.

Engelska, hata språk!!!!!!!!!! Fick Vg- på uppstatsen. Hyffsat för att vara jag. Men vi skulle rätta våra fel, och det är ganska svårt. Om jag har gjort fel, tror han då att jag ska veta vilka fel jag gjort? Isåfall skulle jag väl aldrig gjort felen från första början!! Och så är han för upptagen för att hjälpa mej. Eller så är jag bara osynlig.. Och så kom Triton-killarna in utan tröjor, och dela ut rosor. (alla hjärtans dag i skolan idag). Hett? Jag vet vem jag ska fråga om det ; )

Lunch på Coffe House. Älskar deras ceasarsallad!!!! Hur mycket sallad jag än äter så kommer jag aldrig kommi i mina byxor, som är mitt mål inför sommaren. Jag tror by the way att min våg är ofungersam.
 
Svenska på valfri plats. Som vanligt är Lollo och jag på svenska lektionerna och vandrar omkring i skolan och ojobbar. Fast jag jobbar alltid lite. Så jag kom lite längre fram, även fast det knappt märktes.

Sam lektion. Och jag måste medge en sak. Trots att han inte är ful, så är han tråkig. Jag nästan sov!!!!!!!! Jag försökte lyssna men det bara gick inte. Tankar om vad jag skulle handla i forum dök hela tiden upp i min hjärna. Jag ville bara hem. Kände mej helt förstörd. Jag lovar, skulle jag tappat min penna en gång till skulle jag säkert börja gråta eller något.  huuuuu....
Sen i forum, så bara woouuhuups, försvann nästan 400 kronor. Kicks är inte bra för mej.

Men tro det eller ej! Jag hann se nästan hela that '70s show!

Fanny (som förövrigt har namnsdag idag )och jag dansa igår. Kul var det då läraren visa ett steg vi skulle göra. Hon ansåg det porrigt, så vi fick inte röra överdrivet på rumpan, och för gudsskull inte gapa!!!! Hahahahahah.... Det lät så skoj XD

Och så i onsdags. Då hade vi dataprov. Verkade som om inte alla var sådär super förberedda. Jag fick viska svar till 4 pers. Jag vet att man inte ska fuska, men man kan inte bara ditcha folk i nöd ^^
Och innan hade det varit estetkonsert i blåhallen. Finns det nån gräns för hur heta folk kan vara? ; )

Ps. Tampongen måste vara den bästa uppfiningen efter hjulet! Hahahahahahahhaha.... jaa....

Dagens citat (läraren på streetfunken):
Du kan gå ner och släppa dej såhär bara... Va? jaha.. haha. Det där var faktiskt kul.

 Man är osyldigt dömt tills man är dömd.

Ledigatisdagen

Kategori: 2007

Hatar när jag skriver ett inlägg, och det sen bara försvinner!!!!!!

Men iaf. Idag är alla elever från värmdö gymnsium lediga. Eller lediga och lediga. Så lediga man kan vara med en massa prov och annat plugg. Ledig från att vara i skolan : )

Och vad är det jag gör på min skolfria dag? Jo, besöker min gamla skola. Hallelulia.. Men då fick jag iaf mina Frankrike bilder och min "vackra" målning! Och så träffa jag där Fanny och My också! Klassåterträff snart juuu!

Förutom att gå i en skola på min fria dag, så har jag också pluggat spanskaglosor och dataprov. Känns som att jag kan Excel, fast det känns som om jag kan plugga mer...
Och återtigen händer det jag  aldrig trodde skulle kunna hända. Imorron ska jag till skolan en trekvart innan vi börjar. Ska plugga data med Lollo. Snacka om ambitiösa!

Vi som åt i tillsammans igår kom på värsta grejen. Fannys låne-snowboard ser ut som en majskolv. Då sa någon att det skulle vara coolt med en snowboard som såg ut som ett plåster. Fast då dök det ännu mer "briljanta" förslaget upp. Den kunde likna en binda! XD hahha, värsta reklamet!!!! Typ för libress eller något.
Nu kan du känna dej extra säker i backen! Ovanligt bekväm!
Asbra juuu!


Dagens citat:
Jag gillar Davids snygga ben i ditt öra!

Kanske borde ta och sova...

Kategori: 2007

Idag har jag känt någon skum tröttblandad pigghet. Som om min hjärna är trött, kroppen egentligen är pigg, men eftersom hjärnan lagt av skickar den fel signaler till kroppen. Mitt sinne är piggt men jag fick släpa mej upp för skoltrapporna idag. Jag har troligtvis sovit för lite. Eller inte troligtvis, jag har sovit för lite. Jag behöver runt 8 timmar per natt. Det har jag inte fått.

Jag har massor av skolarbete, men ändå lyckades jag med att inte plugga speciellt mycket alls under helgen. hm.. Fast iof pluggade jag nog tillräckligt, för det gick okej på båda engelska redovisningen och idrottsprovet idag. Eller jag hoppas det gick bra i varje fall.

Har haft ganska fullt upp i helgen, och fått stressa en del. Fast mycket ta det lungt har också varit inblandat. Ta det lungt utan plugg, jag har liksom inte vart hemma överdrivet mycket...
I fredags hade jag, Fanny, Artur och Patrik spelkväll. Som på det gamla goda 1800-talet ^^ Vi körde Idol-spelet. Kul kul! Tyvärr vann jag inte... Men sen körde vi tecknet, och OJ vad vi var så överlägsna!! Vi var så överlägset bra att det var läskigt åt det! *skryyyyt* Jag och Fanny körde tillsammans, och när vi hade vunnit halva kortleken hade det 0 kort. Hahaha!! Fast då lyckades de plötsligt vinna ett kort. En 2:a. En ruter tvåa till på köpet. Det lägsta kortet i hela leken. Snacka om flyt. Fast sen tog de med lite tur två kort till.

I lördags gick jag, Karin och Morgan (storesyrra + sambo) på kvarteret skatan-teatern. Älskar den serien! Så skum humor, precis som min! XD Den var rolig! Hahhaa, när de sjöng.

Du är det fulaste jag vet, du är det fulaste i vääärlden....
Du är det äckligaste jag vet, du är dte äckligaste i världen. du är som grisarna, som soporna som någogningthds, som en blandning mellan bajs och danska ostar.
Eller:
Ingen kickar statsråd som han, Reinfeldt, Reinfeldt.... Jag älskar dej det var väl snällt. Fredrik John Reinfeldt.

Sen gick vi till nån resturnag och åt. Och som sagt: Oj, vad jag kan få i mej mycket. Jag överträffar mej själv hela tiden. Fast förrätten var gaanska stark. Kommer lukta vitlök i cirka 2 veckor till...
Sen när vi gick hem (hem och hem, åt hållet som var hemåt) så gick vi förbi en kyrka som var upplyst och kyrkklockan börja "klämta".  Jag bara såg det och jag har ett sjukt bra spökfilms senario.
Jag sa det till K + M, och efter det såg vi allt med skräckfilmsögon. Fast Morgan envisades hela tiden med att man skulle åka tillbaka i tiden till olika världar och platser. Snubben har spelat för mycket tv-spel.
En sisådär halv timme innan 10 tog jag en sväng förbi Artur. Där mötte jag som hastigast en av hans polare, och fick en väldigt härlig och informativ hälsning med honom. *host*. Hahha, lite komiskt var det iaf!

Och så till igår. Skiddagen. Vi (Jag, F, A, P) åkte skidor (okej jag åkte skidor, de andra snowboard) i hammarbybacken. De har ju ungefär inga backar. Lite enformigt i längden, men kul! Ramla dock 2 gånger. Varav en gång som jag inte förstår hur jag kunde ramla, och varav en gång jag fick snö överallt. huuuu...
Jag har tidigare sagt att jag hatar liftar, och jag gör det ännu mer nu!! Höll seriöst på att ramla 70% av gångerna jag åkte i den vänstra ankarliften. Hatahatahata.
En av gångerna var riktigt hemsk. Kommer ha seriösa men i hela mitt liv.
Jag "hoppar" på på den högra delen och artur på den vänstra. Atrur flyttar sig väldigt mycket löverdrivet till vänster. Hans ursäkt var att han hjälpte mej att komma på bättre. Nej, du hjälpte mej att ramla bättre! Efersom jag nu inte har någon lift bakom mej överhuvudtaget, och det verkligen känns som jag ska ramla av (vill också klargöra att jag har verklig fobi för att tamla i liftar) börjar jag skrika... piinsamt...
Men på något mirakulöst sätt lyckas jag hamna framför ankarliftsgrejen igen. Men nu har jag saxat mina skidor över hans snowboards, och vi skulle gå mot ett säkert fall om jag inte grejade allt på en hundradels sekund. Eftersom det känns som om jag ska dö börjar jag skrika igen... Euhmmm...
Man jag får en inre vission, och vet att jag bara måste klara det här. Och.. jag lyckas!!! Yeyy! Jag hamna rätt! Och då stänger de av liften. Då är det så dags, när jag väl ordnat upp allt. Lite efter. Lite pinsamt att de stannar liften pga av oss... eller mej.. Nej oss.

Fast det var hemskare på kungsberget då ankarliften fastna i min jacka oah drog upp mej en bit.
Fast Fanny och Patrik var ommöjligt ännu värre. Han vägra vänta med att krama Fanny tills de kom ut ur liften. Eller okej då, han ramla på henne två gånger i rad när de skulle på liften XD

144062-12                  144062-13                   144062-15

Hittade de här bilderna i ett fotaalbum, för några veckor sedan. Fick lust att fota av dom, för pappa har inte lärt sej hur man använder scanerna som vi haft i över ett år nu....

Det perfekta skräcksenariot jag diskutera om i lördags. Kopiera ej. Då jävlar.

Det är typ höst och kallt ute. Till höger om dej ligger en stor, gammal, upplyst kyrka. Det är natt, och det enda ljuset kommer från gatlamporna, kyrkan och månen. Du går på en kullerstensgata och rutomkring dej ligger dimman. Kyrkklockan slår 12 slag.
Vinden börjar plötsligt vina och den tilltar. Löven på marken blåser upp i en båge. Gatlycktorna över dej börjar knastra och flimra till, med en smäll slockar dom.
Svagt, någonstans framaför dej kan du nu ursklija ljudet av hästhovar som klapprar mot marken. Du kisar och försöker se något, men det enda du kan se är dimman som ligger tät.
Ljudet blir starkare, men fortfarande är det tomt. Nu är ljudet så nära att du är säker på att du i normala fall skulle se hästen. men du börjar förstå att det här inte är något normalt fall. Klappar, klapper... Ljudet har åkt förbi dej. Du vände dej sakta om och *PANG* (det låter inte pang, men för att klargöra den plötsliga händelsen)
DÄR står hästen!!!!!!! En svart häst ska det vara.

Jag kom på flera sjukt bra scener.