Marjott

30 Augusti, Torsdag

Kategori: 2007

Vaknade med en grym träningsvärk i benen. Skulle ha kännt okej om jag kunde tänka tillbaks på gårdagen och tänka: Oj, kämpade verkligen med mitt simningspass/Aerobics eller hårda styrketräningspass.
Men nej, igår gjorde jag ju ingen träning alls. Om man bortser från skoljympan, den räknas ju knappt. Och ingen annan verkade ha ont i benen. Verkligen udda.

Oj, vad alla är sjuka. Och grattis till Jenny som fyllde år igår :)

Den perfekta dagen kanske infinner sig imorron...

Kategori: 2007

Vakande med känslan av att... nej, åt frukost med känslan avv att det här kommer nog bli en bra dag.

Belägg med varför det skulle bli bra: Första körletionen. Fika med Lovisa.
Belägg med varför dte skulle bli skit: Gå i skolan i 9 timmar med mini lunch. Spanska. Idrott. kallt.

Kommer iaf i tid, mycket bra mycket bra. Börjar dagen klockan åtta med kör, och det är den enda lektionen någonsin hittills med Fanny! WO! :) men innan denna lektion börjar upptäcke rjag en väldigt väldigt jobbig sak. Jag har inga nycklar. Hur skulle jag nu får upp mitt skåp?! Jag hade mina hisoriepapper där som jag gjärna ville ha eftersom vi hade ett grupparbete i histoian och jag inte ville sabba för någon. Men var kan vaktmästaren vara då man vill ha tag i honom? Som allt annat är då man vill ha tag i saker. Borta. Helt fucking veck. Spenderade åtskilliga spridda stunder mot att kolla efter honom. Sen runt halv 11 var han på sitt kontor.

Kören var super! Läraren värkar kul ^^ Värra var det med att vi var tvugna att sjunga själva var och en inför henne. Och när jag (sist av alla så klart) skulle sjunga, bröt jag på alla ljusa toner. Så hemsk och pinsamt. Då bölev jag ännu nervösare och började seriöst darra på rösten... Usch och fy. men hon var snäll och jag fick som jag ville och blev sopran 2.

Nu kommer det konstigaste på hela dagen. Jag tyckte jympan var kul. KUL! Undrar om det berodde på att vi hade en ny lärare? Nej, antagligen inte. Det berodde på att vi körde något som jag faktiskt gillar. AKA är bra på. Det var som brännboll fast med frisbee. jätteskoj! Men mina naglar bröts hela tiden då jag tog lyra! Så de är helt pajj. Och jag tom sprang allt vad jag kunde trots dåligt ben och allt. Gjorde inte ont då som tur var. Tyvärr kändes det lite då och då efter. Plus att en nerv eller något har kommit i klämm i min fot. Asläskigt. Sen gjord evi någon staffet, och jag lyckades springa 3 varv! yeeey.

Engelska. bajs. Läsa tjock bok. Historia. Blä. Komma ihåg alla saker. Renässans- pånyttfödelse. Men dte kunde jag innan. Spanska. Hatahata. fast denna gång inte allt för farligt. Avundsjuk på Lovisa som ska hoppa spanskan.

Men sen blev det äntligen fika med Lovosa! Vi skulle inte hinna till chokladcaffeét Puss&Kram som stänger redan 6! Vi åkte till Hammarby Sjöstad och gick runt i säkert tre kvart och bara pratade innan vi bestämde oss för ett fik. Vi ville ha glass, det var ju ändå ett glasscaffé. men det hade de minsann slutat att servera. Tog chai latte IGEN! Tog pulver istället för te, och det var inte lite sött! Men det var så jag ville ha :P Mycket trevlig stund. Och det tog ett tag. Vipps så var klockan över sju! Galet. Hur kan två timmar gå så snabbt? Dagen sluta med att jag sprang till bussen medans mamma fråga om jag hade druckigt. Jag blev sur. Hallå, det är en onsdag och klockan halv 8. Så dum i huvudet är jag inte. Inte än. Men om en månad. Då är jag nog det.

Jag tror jag blir förkyld snart.



Dagens citat:
J: Det är så här det känns att vara en svamp.

Inte en helt pefekt dag

Kategori: 2007

Tisdag och nån slags klassens dag. Börjar med att Lollo är sjuk så jag får alltså ingen att möta och hjälp att hitta. Och jag och Jenny blir utelämnade till att bara vara två i år grupp! Sms:ar emelie och tänker möta henne, men får då veta att man bara ska mötas vid tunnelbanan. Jag är då förtidig och väntar i väntahallen i slussen. Väl där sätter jag mej längst in och framför mej till vänster sitter en väldigt full eller drogad kille. Eller man, runt 25 kanske. Han sitter på sin höga stol och halv slummrar till. Men inte har han ryggen mot ryggstödet, nej då. Utan han sitter lutad mot luften medans han knappt ens kan sitta! En gång höll han på¨att ramla och hela stolen åkte med, jag som snällt satt och läste min bok hoppade högt. En sekund sneare kom två poliser in.
De sa något i stil med: "Goddag min unge herre. Hur mår du? Är du full? Använder du narkotika?" Inte allt på en gång såklart, utan de väntade snällt på svar och var hur trevliga som helst. fast jag tror inte de kunde göra något. Han hade ju inte gjort något. Men det var ju mindre kul att två pliser blockerade min väg när jag skulle ut.

Jag möter iaf upp några ur klassen, åker till Zinkensdamm Och tror jag ska förfrysa. Mina händer säger jag bara! De var ungefär lika röda som X-stäng rutan i det högra hörnet! Klassen skulle iaf mötas där och vi skulle fika. Eftersom det var så jäkla kallt fick vi fika inomhus. Men hallå, ärligt, trodde någon att vi skulle få plats på ett fik? Vad är vi? Typ 30 pers. Vi delade iaf upp oss. Jag tänkte ta en smotthie, men när jag kom undefund med att de hade chai latte, så ville jag ju såklart ha det! Men dne var inte god. De hade kaffe i påriktigt. Och jag ogillar kaffe starkt. Väldigt starkt. Unefär lika mycket som jag ogillar all te utom te i chailatte. Vi fick sedan väldigt brott med att äta lunch. Jenny, Anna och jag bestämde oss för Subway. (på bussen hade vi väldigt roligt åt alla mins sagt konstiga människor som skriver kontakt annonser.) Kön tog evinnerlig tid. Så ca 3 i 12 börja vi äta. och vi skulle mötas 10 över. På ett väldigt skumt sätt hann vi...

Nu var det riktigt isande kallt. Men än hade dte inte börjat regna. Vi möttes och gick till en gräsplätt några hundra metar vid skolan. Där skulle vi senare möta ettorna och ha några härliga lekar. Jag och Jenny hade hoppa säck. Det fanns även norskfylla, äggleken, äpple-i-vatten-sockerbit-i-mjöl grejen mm. Vissa var hela sju pers i sin grupp! Men oj, vad glada vi blev när det börjja regna! Där stod jag och Jenny under mitt paraply som höll på att blåsa iväg. Mins askor är nu förövrigt mer gröna än vita. Sen kom de iaf, och det gick 6 killar i den klassen! 6! (tidigare gick det tydligen 8). Och hur många går det i den andra beteendeklassen? Jo, 1. En enda stakcars utelämnad kille. Hur tänkte man där? Tänktes det överhuvudtaget? Liksom: Ha! Vi placerar 8 killar i en klass. Oj, dte fanns en till! Nu jävlar ska vi låta honom lida.

De små barnen var väldigt duktiga. Mollys skor klara sig på 54 sekunder, medans lag 2, tror jag dte var, tog 1 min och 18 sek på seig. (oj, vad mitt minne koncentrerar sig på att komma ihåg nödvändiga saker).
En grupp var lite mesiga och två tjejer vägra doppa ansiktet i vatten och sen i mjöl. Vad är detta för egeoism? Desuutom hade redan resten av laget redan gjort det! Så dags att säga det då!

Jag var blöt, jag frös ihäl, mina skor var blöta och gröna, mina händer var röda, min känsel borta, och mitt hår i kaos!

Annars var det väl bra... In´gen riktig skola iaf... Förövrigt simma jag igår. Usch, vad trist det var.
Fast aerobicsen idag var skoj :) Men jag har dansat den redan 4 gånger nu! Och jag kunde dansen bra andra gången. Nu kan jag den i sömnen.
Imorron ska jag iaf fika med Lovisa! Och så är det kör. För mej iaf.

Oj, vad ingen kommer att läsa igenom allt det här.

Söndag 26/8

Kategori: 2007

Har varit intelektuell och lånat böcker idag. Även en engelsk. I sickla träffa jag också Atur och vi tog en chai latte. Liksom för att jämföra med Espresso House. Måste nog erkänna att espreeso house, iaf i gullmarsplan, var en anings godare.

Har haft en riktig slappar helg. Ganska skönt att ha det ibland! Men igår var jag så trött att jag satte på en cs med en berätelse på, och bara la mej i sängen. Och somna. Det lilla jag hörde av den var iaf dåligt. Inte undra på att jag somna.

Men iaf, imororn är det skola. Men endast två lektioner. Slutar 1. Sen ger jag mej av till eriksdalsbadet. Motionssimmning kan vara tråkigt, men kanske lite skönt om man inte gör det allt för ofta.

Äntligen så var men ledig igen!

Kategori: 2007

Puh! Så var en skolvecka avklarad. Nåja, iaf några dagar. Riktigt jobbigt och ansträngande har det varit. Speciellt spanska, historia och mattelektionen där jag faktiskt var tvungen att riktigt tänka. Jag som är van att mest hänga med utan att tänka och hålla på.
Svenskaläraren är by the way asskön. Det första hon gör när hon ska starta lektionen är att försöka skriva sitt namn på whiteboarden samtidigt som hon inte kan sluta skratta! Ha! Flera sånna lärare tack!
Dessutom var jag väldigt duktig och skolkade inte på mattelektionen utan satt där helt snällt och räknade mina tal. Okej, jag erkänner, jag hoppade över sista talet :P

Träna Carmen Electras strip Aerobics 1, var lite kul ^^ hhah, kan förstå varför strippor är så smala. Iof när jag tänker närmare på saken är de säkert smala innan de blir strippor... Det var liksom inte dirket ansträngande i konditionsträning räknat, mer i uttänjning och typ uthållighet och muskler. Men det blev även lite riktig aerobics på det. Jättevarmt är det iaf, fast jag sluta träna för nästan en timme sen. Jag lovar, så här varmt var det inte innan.

Aja, ikväll ska jag till Artur. Vi hinner ju inte träffas riktigt för tillfället eftersom vi har olika tider att rätta oss efter. Och säger även ett stort HA SÅ KUL till Fanny och Patrik som åker till Gölteborg och Lisseberg! Weeee! Lisserberg var ett tag sen. Ungefär en så där 6-7 år sen.

Torsdag 23/8

Kategori: 2007

Idag var det en härlig och slapp dag. Som sagt endast två lektioner bestående av Historia och Psykologi. Inte så pjåkigt.

Har äntligen fått mina foton från Filippinerna! Ja! NU kan jag klippa och klistra med min scrapbook. Coolt att ha som minne sen. Och jag har även anmält mej till streetdance på kulturama på lördagar 14.30 till 16.00. Och det är för 16 + inte 12 som förra gången. Skönt att inte vara med bara småungar. Och det är dessutom billigare (under 2000). Okejdå, färre gånger men äsch.

Imorron ska jag fika på det härliga Puss&Kram fiket i sickla med Lovisa. Vi går även i samma spanska grupp! Förra året lyckades ju de pricka in så att vi som kände varandra fick gå i tre olika grupper. usch för läxan. jag blir glad om jag lyckas komma upp i en minut.

Jag vill ha chokladboll.

Hej skola

Kategori: 2007

Och så har skolan startat ännu en gång. Lite trist kan man ju säga. Men ska förska vara positiv. Tex ska vi ju börja med psykologi och så ska jag sjunga i kör :) Plus stt måndagar och trosdagar är underbara! Går då bara två lektioner!! YEY! Värre är det med onsdagar... 8-5. Och det finns knappt några störiga håltimmar.

Idag var jag och några andra på Espresso house. Jag fick smaka Hannas chailatte, och OJ Vad den var god! Liksom jag HATAR te. Men denna var underbaaaar! Undrar vad de har hällt i den för att jag ska gilla den? Kanske socker och choklad? fast denh smaka pepparkakor. Så de har väl mosat söta pepparkakor i.

Och vart kan det hända att vi åt vår goda lunch? Öh, jo. Coffe house så klart. Go Ceasarsallad!

Hade så slappt idag, o man bortser från spanskan. (hatahatahata spanska)
Idrotten gick åt till planera. (Var de tvugna att stnga dörrarna exakt 11? bara för att vi kom 1 min över) Sen skulle vi ha engelska, men det fanns tyvärr (not) ingen sal lediga åt oss. Så vi fick hoppa över den lektionen. Det var jag väldigt ledsen över Jag som älskar all sorts språk. Sen var det historia, och eftersom läraren är en skön sådan så var det inte så farligt. Satt mest och skratta åt hans handstil och prata om hans nya tatuering. Okej, kanske inte riktigt då. Vi fick även in lite diskussion om vad historia var för oss.

Och sen då, så kom den gravt fruktade spanskan. WHY? Vi skulle få en ny lärare och det var jag så glad över. Tills hon börjar köra lite för mycket på en gång och jag får tänka way to much för att vara den första dagen. Sen ger hon oss en läxa. En läxa! Men hallå???! Är hon dum? Vill hon bli hatad poch få alla elever emot sig? Men grattis, du har lyckats. Jag har nämligen inte allt för stor lust att plocka fram tre foton och prata om dom i 5 minuter till på fredag. Ingen större lust alltså.

Men när vi slutat var jag så otroligt duktig att jag tränade. Medel-styrka tom! Men jag var inte så otroligt duktig att jag kom ihåg toffs minsann. Lite irriterande. Jag var asrädd at mina benm skulle börja göra ont, för dte var mycket hopp och skutt. Men det gjorde dom tack gode gud inte. Kommer ha träningsvärk i magen imororn säge rjag bara. Säkert i ben och armar med.

Åt kladdmuffins igår. Smeten var underbar och jag åt upp all glass.

Dagens citat:
-Åh, vad törstig jag är. Ska ta mej en öl.
-Vatten ska man dricka om man är törstig, öl om man är sugen.
*Paus paus*
-Sugen på vad?

Söndag

Kategori: 2007

Snart är det skola, snart är det skola. Men idag har jag iaf köpt en almanacka. Den var lite tråkig och svart, men alla var så fula. Och så räckte den för 1 ½ år. Udda, vad ska jag då köpa sen?

Idag skulle vi käka på Gooh matstället. Det var jag, fanny, patrik och Artur och hans kompis. Men under omständighterna blev dte inte så, och vi valde sandys istället. Det var väl bra, men kungshallarna kanske hade varit ett bättre val, finns nämligen en vegartariks rätt där som jag vill testa. Men nångång ska jag testa Gooh! Det är mitt mål!

Idag har jag träningsvärk efter mina aerobics pass igår. I armarna, fast inte av styrketräning, utan av att röra de åt sidan upp och ner hela tiden.

Vill ha min kladdmuffinssmet. Nu.
image64

På Gotland.

Den sista helgen

Kategori: 2007

Usch blä och fy. Sista helgen på sommarlovet. tack gode gud för att vi är lediga på måndag.

Wo! Nu har jag beställt framkallning på  bilderna från Filipinerna! Inte alla bilder, eftersom det var många hundra, utan 54 stycken. Jag ska nämligen göra en scrapbook! Fanny med :) Vad kul att se varandras sen! Har massa scrapbook grejer som glitterlim, glitterpennor, små saker man kan klistra fast, kvitton och biljetter efter saker...

Igår såg jag Fatastic four filmen. Den var bra! Kanske inte världs bäst, men absolut sevärd. Och som vanligt köper jag popcorn men äter upp en femtedel. När dte blir mörkt och jag inte längre kan plcoka ut dom goda,så vill jag inte längre ha! och Artur och jag som skulle käka på Gooh!, men det var stängt. Stängde tidigt. Men istället ska vi och några till äta där imorron. Hoppas det bara är gott, annars lär det bli lite jobbigt när man släpat dit en hel hög. Hahha. Vi åt iaf igår på kungshallarna. Jag säger bara att jag Älskar Thunder Chicken.

Idag när jag kom hem från sushi-resturangen och lite annat tränade jag med mina NYA träningsvideor. Först Carmen Elctras nummer 5, hip hop. fast jag måste ha gjort fel, för den var för kort.. SEn blev det en fettförbränningsvideo, och den var riktigt bra! Fast kommer aldrig orka köra den för ofta, för det blir för trist. Men nu snart när det riktigta friskis och svettis schemat börjar ska jag testa Step. Det verkar ganska kul. Det tyckte jag iof med spinning också, och det var ju ett rent helvete. Sen finns det även ett danspass som går på ringen! Är så taggad!! Jag har börjat att gå morgonpromenade varje morgon nu. Tom idag, fat tjag sov hos Artur. Ps. det var inte jag som tvingade honom.

Idag ska jag se Donny Darco. Så bra!!

Marjas goda-saker topplista:
1. Kladdkakssmet
2.Glass (mjukglas +chokladstössel mmm och ben and jerry, mangnum mandel strut som har försvunnit mfl)
3.Choklad (Ja, ni såg rätt! Glass kommer före choklad!!! Det hade jag aldrig ens själv trott)
4.Kakor (Speciellt med choklad)

oo

Kategori: 2007

Med lite klargörande från fanny har jag insett att mitt schema troligtvis inte är så jäkla hemskt som jag först trodde. Tex har jag inte alla de där lektionerna, och vissa börjar inte förrän våren. Tror jag iaf. Om man säger så här: jag hoppas det emd hela mitt hjärta. och hoppat är det sista som lämnar människan.

Så var man hemma igen!

Kategori: 2007

Har precis sett mitt schema. Inte det roligaste. Speicellt med tanske på att jag har superlånga håltimmar lite här och var, Vad ska jag göra då liksom?! Plugga?? Börjar typ 8 och slutar typ 5. Ja, tvåan är ju värst. Men tänk hur mycket senare jag kunnat börja om jag inte hade en håltimme på två timmar!

Igår klockan halv 10 på kvällen kom jag hem från Gotland. Ganska skönt att vara hemma igen efter att knappt ha vart hemma någonting alls nu på sista tiden! Får ta det lungt fram till tisdag. Deb dagen börjar jag iaf 10! men nu när jag tänke rnärmare på saken är det den dagen då jag börjar kvart över egentligen!! Mä. Fast vi slutar tidigt, 1 eller något. (alltså bara just den tisdagen)

På Gotland hade Fanny och jag det iaf härligt. Vi har gått morgonpromenader innan frukost som vi sagt. Mycket bra. Och cyklat har vi gjort. Tyvärr har jag svåra skador efter den där sadeln. Hoppas att det försvinner någon gång till nyår. vi cyklade till havet där vi badade. Eller badade kanske inte är det rätta ordet. Det var så jäkla grunt och algit på bottnen att vi typ stod emd vatten till knäna och bara doppa oss i ca 5 sekunder. Högst. Men bruna har vi blivit :) Sen såg jag en manet och fick lite halv panik.
 Glassarna vi käka var inte så lite goda. Mjukglass äger. Speicellt med chokladströssel. Nästan ryser bara jag tänker på det!!!

Idag är det aerobics som gäller! Som jag längtat!! Imorron ska Fanny och jag klippa oss (inte varandra) och på kvällen ska jag och Artur se Fantastic four :)

Nu ska jag gå och gräma mej över mitt nya schema.

Dagens citat:
F: Tralalala. Oj, nu blev jag nästan kissnödig. hm..
J: Jag är också kissnödig.
F: Nu blev jag kissnödig bara för att du sa det.
J: Det var ju du som sa det!
F: Gjorde jag?

Dagen innan jag drar till Gotland

Kategori: 2007

Imorron klockan 10 ska jag och Fanny ses i slussen. Sen åka buss till Nynäshamn och sen bär dte iväg till Gotland :) Blir ganska mycket fläng hem och bort. Men resa ska man väl göra på sommaren, då man har tid. Sen blir dte ju svårare. Hoppas bara det blir fint väder så vi kan bada! två gånger när jag har täånkt bada nu de senaste dagarna har det nämligen vart dåligt väder, typ regnat. Fast sen visade det sig att det var ca 100 grader iaf..

Men har ändå badat två gånger. En riktig gång med sol, och ett nattdopp med Artur. Tror att det är det enda nattdopp i hela mitt liv! Tänkte att det var dags att ta i tu med det då. Innan hade vi även sett "Från andra sidan" på bio och fikat på Café 60. Bion var faktiskt ganska bra. En skräckfilm som var ganska läskig iaf, en av de bättre jag sett :) Och på cafeet testa jag chaite. Jag som liskom ogillar te. Men den var ganska okej, bättre än de andra. Fast efter en liten stund klara jag inte av mer.

Hu. Fanny kommer du ihåg han snubben (min mormors bror) när han kom till vårt hotell i Maasin? Ja, såklart. Hur kan nån glömma?! ÅH, vad jag blöev sur!! Han kom och sa att vi skulle plugga. Praktiskt taget bura in oss i våra hus, aldrig mer gå ut och bara plugga 24/7. Studera hårt skulle vi göra så att vi fick bra jobb. Ta det lungt kunde man göra då man väl nått sitt mål och fått ett toppjob och känat några miljoner. Jag sa på svenska att det var ungefär det dummaste jag nåsin hört i hela mit liv.
Sen fråga han tyvärr om Fanny och jag hade pojkväner. Vi svara helt sanningsenligt ja, för inte ska man väl ljuga. Han blev helt chokad, som om han absolut hade förväntat sig ett nej (varför fråga han liksom då?).
Gissa vad han svara. "No,no,no,no,no. No boyfriend." Jag bara gapa. Han sa att vi skulle studera och inte hade tid för pojkvänner i vår ålder. Vi var alldeles för unga och de skulle förstöra vår koncentration. Jag började argumnetra emot. och folk som känner mej vet att jag knappt aldrig säger emot nån, om jag inte känner personen ganska bra. Då kan ni förstå att jag blev ganska arg för att säga emot en av mina egna släktingar som jag typ aldrig sett!
Då reser han sig upp och ställer sig framför mej som om han typ ville visa hur stor han är och rätt han har. Sen fråga han om min mamma lät mej gå ut med honom. Vi det laget kände jag blodet pumpa och hur jag fick svårt att andas.
Jag blir så sur när nån säger vad jag ska göra! Speciellt när det gäller viktiga saker. Som om de tror att de kan allt om en och vet exakt vad som är bra. Idioter.
Jag sa att hon gjorde det. "Really?" Och så vänder han sig mot mamma "låter du henne gå ut med honom?!" Och så säger han massa annat skit och jag säger att mitt liv är bra för mej och annat, och Fanny är inte sen att också säga några bra saker! Vi är bäst!

Dagens citat:
Till personalen i bokaffären
-Hej. Jag undrar om ni har böckerna "Avklädd" och "Alice i underlivet".

Hemma igen!

Kategori: 2007

Efter att ha vart bortrest i 20 dagar kom jag igår tillbaks till Sverige halv 7 på morgonen. Ganksa skönt att vara hemma igen :) Jag får tilbaks alla eterlängtade gamla vanor. Tex maten och träningen. Och idag har jag tränat!

image51
Jag framför utsikten över Filippinernas minsta vulkan, som jag tyvärr skymmer. Längst bort kan man tydligen även se China. I alla fall så går gränsen där omkring.

    

Men kommer sakna Filippinerna mycket! Tänk att inte få träffa alla människor och se allt på många år nu. Kommer säkert dröja minst 5 -10 år. Jag säger bara ett stort tack till min morbror som var som en sorts livvakt och skjutsa oss överallt som värsta privatschauffören. Vi lyckades alltså klara oss utan att åka taxi en enda gång! Han gick liksom upp innan 2 på morgonen för att kunna köra oss till flyget till Maasin. Lite kul var det även att dte var en del som trodde mamma var mitt och Fannys hembiträde :P
Mycket kul var det också att se The Simsons på bio (som enligt mej är asbra), bowla, gå på disco och åka skridskor. Dock var jag ungefär den sämsta någonsin på skridskor. Men bowlingen gick ju ganska bra! Det var lite kul för i slutet satt det en hel hög och följde vårt spel. Till slut applåderna några tom.

    

På lördag drar jag och Fanny till hennes sommarställe på Gotland. Vi har bestämt att vi ska ta morgonpromenader innan frukost på 30 min. Och så ska vi bada! Det gjorde vi bara två gånger i filippinerna. Dessutom bara i olika pooler. På Gotland ska vi vara tills på onsdagen därpå. Och sen är det mindre än en vecka kvar tills skolan. NAJ! snyft.

     

Ps. gick upp 1½-2 kilo, inte tre som jag trott. Fast som Fanny säger, det kommer senare. Plus att hälften av mina muskler har försvunnit. Tur att man är hemme igen då :)

Imorron sk jag se på "Andra sidan" eller vad den nu heter på bio. SKOJ! Och bada. Bada även idag. Tar igen allt nu. Nu när det är så fint väder här för ovenlighetensskull tydligen.

Dagens citat:
Jag: Kolla in min knöl på handen. Den är ju stor ju!
Fanny: Nej då! Alla har knölar, kolla in min! Din är ju inte alls stor.
Paus. Fanny känner på minhandknöl.
Fanny: HERRE GUD! HAHAHH! Shit! Jag måste fotaaaa!!!!