Marjott

Två helger i en vecka

Kategori: 2008

Bara några minuter efter arr jag postat det förra inlägget tittade jag in på FC och där får jag veta att friluftsövernattningen är inställd! Liksom dagen innan vi åker! Lärarens familj var väldigt sjuk....
Fast för oss, iaf mej, var det jävligt skönt att få slippa frysa ihjäl mej. Tyvärr ska vi göra detta till våren ändå, fast med lite tur händer det något så att vi slipper det med.

Alltså, tack vare att vi slapp övernattningen är jag ledig idag! Och imorron är det stuidiedag, så två dagars skön och definitivt välförtjänt ledighet efter varandra.

Så vad har jag gjort idag? Jo, fikat super god chokladboll (muuuuuuuuuuuumms( och övningskört, pluggat och lagat mat. Dessutom passar vi en hund förtillfället. super söt!(försöke rlägga upp bilder, men min USB sladd eller dator är väldigt elak mot mej...)
 Såhär ser hunden ut. Bilden är dock hittad på google.


Patrik 1,5 var en väldigt söt film. Gillar mer och mer svenska filmr nu för tiden. Förut var det nästan så att jag int ville se en film bara för att den var svensk. haha, men de kan ju vara så dåliga...
Middagen hos Karin och Morgan var väldigt trevlig :) God mat, och god och ganska nyttig efterrätt.

Friluftsmänniskor

Kategori: 2008

Nu har jag en sisådär tio minuter innan jag ska åka till sergel ch glo på Patrik 1,5. Så jag säger bara: reservera er för stavfel!
Efter bion ska vi hela gänget (mamma pappa och så jag) hem tll karin och Morgan. kanske tom hinner övningsköra innan! Kansk ekör dit? Njaa... det kanse var lite väl att ta i. fats det var pappa som sa det, men skämt finns ju...

Imorron ska vi hela klassen åka och övernatta ute mitt i ingenstans. Ska paddla eller om vi går iaf i typ 1000 mil och tälta och frysa och osova. Får se hur det går. Men dte känns ändå so om dte blir lite bättre än vad jag tidigare föreställt mej. Hur hemskt kan det vara?? Går nog bra. Har dessutom nu hunnit titta igenom vad jag ska säga om planering av friluftsliv.

Igår var jag och dansa och vi blr nästan bara färre och färre o möjligt. Fast det kom fakitskt en ny igår, men en annan försvann. Men vi ska iaf börja på klassen innan eftersom våran ställs in. Det dumma är ju att den är full! Men som läraren sa, det gölr inget om e extra kommer, eller två, eller tre.....

En snabbtitt

Kategori: 2008

Hej igen. det var länge sen! Men jag gör bara ett snabbtintittande. Man måste ju hålla igång skolan, även då skolan slutat för dagen. Och snart börjar Idol! Det vill jag då rakt inte missa.
Idag skolfoto, i tisdgas spexfoto. MANGO den 11 MAJ! Missa not våran studentfest!

Friluftsövernattning på måndag till tisdag, dock lediga på onsdag thank God. Jävla tält.

Ska boka biljetter till Patrik 1,5. Inte ett och enhalvt.

Fanny, fan vad kul att du fyller 18 imorron! så sjukt jävla mycket grattis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj, är det snart måndag igen?

Kategori: 2008

Vart tar tiden vägen? Och framför allt, var tog den lediga tiden vägen? Var ett tag sedan jag skrev sist, men ur ska man hinna göra något när man samtidigt måste hinna med allt annat.
Idag har jag spenderat hela jäkla dagen med att försöka första några mattetal och sedan fokusera på rättskunskapsprovet som jag har på onsdag. Lite oroväckande med tanke på att vi i onsdags inte ens hunnit läsaigenom ett av de två kaptilena i har prov på, och vi hade en vikarie som kanske inte var helt hemma i ämnat.

Igår var det återigen dans. En ny människa där, tjo!! Hahaha, fast d ekommer typ lägga ner kursen efter nästa gång. Jag undrar om jag kommer kunna lära mej dansen dom har lektionen innan om de har gjort värsta mycket på den.
Men denna gång kund ejag faktiskt ta till mej dansen och kunna den bra. (dock har jag typ inget minne av den nu! Minnet är bra en kort. Om en det.). Kan dte kanske bero på att den andra som lärde ut en dans förra gången inte var där? Förmodligen.

På kvällen såg jag och Artur den omtalade WallE. Helt underbar!! Jättesöt ju! 4½ av fem toasters eller något sånt får den av mej.

 

Nej, nu ska jag fixa min socaialhistoria uppgift.

Grattis Patrik som fyller 22!!

Och när får jag träffa dej Artur igen? Lördag då ;)

Förresten var jag och Lollo på möte med voontärresor i fredags. Och vet ni vad hon sa?! att bernadottes minnesfond inte längre lämnar ut stipendier för 2 veckors projekt! DAMN!

Prinsesstårte-cravings och koordinationsproblem

Kategori: 2008

Och så hände det igen. Jag försöker dansa och kunna alla rörelser, men det är NÅGOT fel på min hjärna så det går inte som jag tänkt mej. Milt sagt.

Igår var jag på step, och jag brukar tänka att det är ungefär en av de få saker som jag verkligen vekligen behärskar. Så jag blev lite sur när det första blocket (av tre) sket sig totalt. Verkligen totalt! har aldrig gått så urbota dåligt, möjligtvis bortsett från allra första gången jag provade på step. Men jag skyller på att jag inte kunde lära mej stegen pga att jag stod med ryggen mot henne då och var tvungen att vrida hela huvet. Ha! Dessutom så är dte inte kul då hela gymet kan kolla in då man står som ett fån och stirrar på de påv änster sida som faktiskt kunnat lära sig skiten. För ja, de kollar fakitskt in! Lite guldfisk känsla då hela jympa salen är inglasad.

Dessutom har jag nu i över en månbad haft grava prinsesstårtesug. Det kan artur intyga. Och Fanny och Patrik som var med på Hannas fest ^^



Karin, Morgan och Vilmer var här i söndags och vi gick på promenad ocj jag fick skjutsa barnvagnen :) Lite fick jag faktiskt anstränga mej för att inte vagnen skulle åka ner i diket. jag lagade mat (tomat och oregano köttbullar med potatis i ugn) och gjorde efterrätt som blev en smalkladdkaka. Jag var ytters tveksam till den, men den var faktiskt god! Så ahde jag glass, vanilgvisp och björnbär som jag plockat från trädgården. By the way har jag typ tjugo små sår från taggar på benen från de stats buskarna....

Någon som vill joina dansen på lördagar??

Kategori: 2008

Okej. igår var första gången på streetdansen för den här terminen. And guess what?? Vi var typ två pers där! Jag och Fanny. två lärare, deras polare, en som har termins kort och kan gå hur var när hon vill (hon gick dessutom tidigare), och en timme försenat kommer en tjej till. Basic, dte var rtp bara vi två där. Litw jobbigt då man som jag inte preics är proffs på att dansa och gärna kan ha några andra runt sig att titta på/ gömma sig bakom.

Den första dansen var grymt svårt och jag fick använda all min kraft och tankeförmåga på att komma ihåg alla steg. resultatet blav att när den andra och mycket mycket lättare dansen kommer, så kan jag bara inte dansa den. jag blev helt yr och kunde för mitt liv inte komma ihåg stegen. PIIIIIIIIIIIIIIIIIINSAMT!
Så fanny oich jag måst iaf ringa kulturama och s eom dansne blir inställd, då får vi gå klassen innan, och DEN är typ full.... Damn you.....


Idag ska karin morgan och lillunge komma hit. Ska laga mat som vanligt. Men innan ska jag baka och sedan fika.

Grattis Hanna!

Kategori: 2008

Ja, grattis hanna på 20-årsdagen!! Nu kan du äntligen gå på systemet ^^
Vissa (hmm.. alla?) kanske förknippar denna dag med något mycket sorligare än födelsedagar, men passa på att istället förknippa den med Hanna!

nu har jag en lång rast mellan naturkunskapen och matte C. passade på att sätta mej framflr end ator för att skriva loggboken som ska vara inne idag! Men nu är det gjort. Elle rjag har inte skickat in den, men i stora drag är den gjord.
dessurom passade jag på att låna en bok i bibblan då jag letade dator. Stieg Larssons tredje bok som jag så länge letat efter på bibiliotekena fanns här! här har jag gått och letat och så hard en funnits i min skola! Och alla exempkar var inne... hahaha.
har dessutom anmält mej till högskoleprovet, är inte så lång tid kvar till sista anmälningsdag. Känne rmej lite pressad med övningskörningen. När ska jag hinna det? kanske på fredag typ sex eller på söndag 12. annars blir det inte förän nästa vecka. Vill köra så mcyket som möjligt, annars kanske jag blir skitadålig!!

Bio på lördag. Get smart. Verkar ganska skojsig. Och innan det är det äntligen start för min streetdance. Som jag har längtat :) Dock har pappa inte längtat efter räkningen som kom igår...


   

Min dator vägrade lägga upp vissa bilder från i fredags, men här är några....

Naturkunskapslärare:

- Om ni sätter igång och dör här inne...


- den sabeltandadetigern kommer! åh nej, måste gå och bajsa!


Alltså, hon är ju ganska så nice ^^

Paddling på schemat, och se upp på vägarna

Kategori: 2008

På tisdagsschemat var det endast idrott uppskrivet. En ganska behaglig tid så där klockan tolv till halv tre. En ganska lagom skoldag också måste jag säga. kanske borde ha sånna tider varje dag? Aja, och gissa vad vi fick göra? Okej, ingen idé eftersom jag redan skrivit det på rubriken. Men paddling inför friluftsövernattningen vi sak ha vecka 40.
Jag vägrade sitta själv i en kajak, och jag vägrade ha sån där grej man satt i, så jag och Anna J delade i en tvåsitts. Och lite blöta blev man allt, även om jag lyckades klara mej undan ganka bra. Tråkväder med! Men hann undan det metsa av regnat. Min näsa var helt kall och händer röda, och hela jag bara stel! Så förvänta er att jag kommer bli sjuk!
Sedan skulle vi öva på att sätta upp tält och så, och oj vad jag inte kan sätta upp ett tält. Fats kanske förståeligt? Jag har ju trots allt inte satt upp ett tält (okej, sätt på när ett tält satts upp) sedan i typ trean.
Dessutom beöve rjag kängor mm, och det har jag inte! Låna? Någon?

Känne rmej ganska duktig, för fasty jag var helt kall och på ganska dåligt humör, bestämde jag mej för att övningsköra. Elle rjag bestämde det igår... men iaf! Jag körde i korsningar och rondeller för första gången! Och tom på värmdövägen!!! Ett ganska stort steg kan jag tala om :)
Och så har jag fått sponsring på vissa presenter ^^

Ska testa lägga upp bilder på i fredags igen snart....

Arabiska natt

Kategori: 2008

Igår var jag på en jättetrevlig fest hos Hanna S med arabiskt tema. SOm tur var var också Artur, Fanny och Patrik också bjudna. Annars finns möjligheten att jag skule ha varit lite mycket bortkommen.
Jag var då inte sådär jättearabisk, svart klänning med guldkrage och svart sjal hängande runt axeln. Men hanna var jättsöt som värsta egyptiska prinsessan. Nu är dte tyvärr så att min kamera eller dator har freekat så jag kan inte få upp bilderna från festen till datorn! Elakt elle vad?!

Mat var det i arje fall inge brist på. Kom in nytt hela tiden, så jag kunde inte ens äta häften eftersom jag åt mej mätt innan allt hade kommit in. Fast lagom till de tre tårtorna, kakor och bullarna var jag redo igen! Alltid redo när dte gäller sådant. Jag dissade allt utom prinsesstårtan, så jag kompenserade med att äta extra mycket av det. Ha! Men dte är ju min favorit, En av mina favoriter.

Wow, vem tog bort rasterna och sedan slog mej i huvudet?

Kategori: 2008

Wow, jag tycker jag och Lollo är riktigt duktiga. Jag upprepar: Riktigt duktiga. Igår satt vi på socilogilektionen och hela lunchen och bara arbetade med vår stipendiumansökan. Och vet ni vad? Vi lyckades! Nu säger jag inte att vi aknske lyckades så bra, men vi gjorde verkligen vårt bästa. Efter en dag utan någon som helst rast blev jag lite glad när jag upptäckte att läraren som hade min sista lektion var sjuk.
Värre var der att jag skulle trän halv sex. STep 2 till råga på allt, min varforit. Istället blev det skivstång en timme innan eftersom jag hade ungefär noll lust att stanna kvar i skolan eller stan och bara uggla. Speicellt som man var något trög i skallen.

Mina muskler visade sig ha försvunnit. Elle rkanske bara gett upp. Inte så att jag slutat träna och blivit svag. kanske var rast brist?
I varje fall förbannade jag varje sekund människan "tvinga" oss att lyfta de satans vikterna som bara blev tyngre och tyngre så att jag nästan ramlade omkull... Läskiga var att jag inte blev svettig. Bara väldigt trött.

Och sen började Idol:) Säaga vad man vill, men Idol är något jag faktist gillar. Heroes med som började timmen efter.

Idag hade vi som vanligt ingen riktig lunchrast, utan fick äta lite innan och under naturkunskapen. Min grupp hade labb, och vad fick vi göra? Dissikera lungor och så! Uäck!! Fast jag gjorde inget... Fast diskade skiten, vilket var minst lika äckligt! Kanske äcklig lukt som gjorde att det kändes som någon hade slagit mej i huvudet?

Imorron första lektion på valfri plats. Ska uttnytja tiden till att träna klockan tio.Då slipper jag träna på eftermiddagen och kan äta lunch ute och slippa stressa till Hannas fest! Arabiskt tema, men hoppas indiskt tema är typ samma sak. Med tanke på att jag har locketerat (tittat) på indiska bilder för att få lite inspiration till kläder.
Same shit.

(tur att jag tittar igenom mina inlägg ibland. Är lite osäker på om någon skulle kunna läsa ens lite av vad jag skrivit på grund av alla slarv fel som blir) Och meningsbyggnader. Men ähhhhhh

Någonstans mellan Artur och blondinbella

Kategori: 2008

Uppdaterar inte sådär jätteflitigt. Eller det beror ju på vem man jämför med, vi har ju vissa som tar sej tid att skriva en sisådär en gång i månaden. Men om man jämför med blondinbella kan man nog lugnt säga att jag ligger i lä.... Orkar inet skriva så mycket idag, så det bli bara lit eblaha blahej... Öh..? Ni kanske borde sluta läsa på direkten? :P

Jag är i stort behov av lov. STORT! Hej, jag heter Marja och jag har gått i skolan i två veckor. Jag vill gärna söka ledigt för imorro och gärna resten av veckan. Tack.
Inte för att det är så mycket plugg nu iof... Bara det att man går upp och sen vipps finns det ingen tid kvar. Och så behöver man typ... ja.. anstränga sig.
Men idag har jag käkat lunch med Fanny för första gången på terminen, så det var fett med najs (marjas uttryck??).
Lite trassel med stipendium dock.... Javla bernadotte stipendium, ni kan ju typ bara gå och hänge er eller något!
varför kan det inte bara vara: Hej jag heter marja och jag ska resa till Thailand. jag behöve rlite pengar, kan jag få det. typ nu? Tack.

Idag har jag hälsat på Vilmer igen och han är så urgullig när han låg på filten och ansträngde sig för att väda huvudet. och så sög han på tummen och använde napp. Och så fick jag hålla i honom, ocn Thank God att han inte spydde!
passa på att övningsköra. (passade snarare på att älsa på dom medan vi övningskörde)

Jag känner att detta inlägg blev väldigt fjortisaktigt, men orka bry sej och det var inte meningen. I denna fjortis anda, kan jag passa på att erkänna att jag diggar Katy Perry och hennes fjortis låt I kissed a girl. Men hon jag och Artur var hemma hos i lördags gillade den och hon var faktiskt 28. Så det så.

Hej jag heter marja och är beroende av extra drops med smak av karamell med chokcladfyllning. Hej marja!