Marjott

Högskoleprov. Jag längtar. Not

Kategori: 2008

Usch. Jag har ont i magen. Lite nervös, högskoleprov imorron. okej, kanske överdriver lite, men ändå! Jag kommer ändå knappt kunna sova... Och så missar jag dansen. Men på kvälen ska jag gå på indisk restauang. Som en liten belöning.

Men det positia som inte är att förglömma är att nu är det äntligen Höstlov!! :) Det behövs något!

Önska mej lycka till!

Il Conte

Kategori: 2008

Woho, äntligen helg!!

Glömde berätta att Artur och jag gick på Il Conte på vår tvåårsdag. SUper gott! Speciellt efterrätten som fö min del bestod av någon coolglass. Typ pistage och chokladbitar, låter inte dte helt underbart???
Kollade upp lite avsmakningmenyer på internet som finns, och det är ju verkligen sjukt dyrt! Men någon gång ska jag ta och gå! Typ som belöning någpon gång :)


Snart är det högskoleprov ocj lite nervös komme rman nog bli! Bara en vecka kvar....

Kom nyss hem från aerobics 2 med Fanny. Länge sen vi jympa tillsamman!

Nu ska jag kolla på scrubs och laga middag.

Bilder från Barcelona

Kategori: 2008

Woho! Det gick faktiskt att få in bilderna på datorn, här följer några


Välkommen till vårt hotell! (ingång från terass)


Terassen vid hotellrummet

 
Första dagen, efter middagen dricke rjag min fruktdrink. Och jag som var så mätt!


Andra dagen, ett av de många små fik vi gick på. Mums för sockriga winerbröd :)


Shopping! Zara finna i många länder....





Jag trodde jag åkte till Flen men kom hem från Barcelona

Kategori: 2008

Okej, det här är bara elakt! Här skriver jag ett inlägg och så försvinner det! Det här har jag verkligen inte tid med!!!!!!!

Men yes box jag har precis kommit hem från en underbar helg i Barcelona!!! En minst sgat lite otippad överrasking från min älskade pojkvän. Jag som trodde att vi var på Arlanda för att vi skulle bli skjutsade därifrån till Arturs morbrors födelsedags fest! Men icke sa nicke. "Du kommer behöva den här" sa han och räckte fram passet. Chock! Viva la espana.

Kom fram efter lite föseningar ganska sent på fredagskvällen till ett väldigt, coolt, hotell. Ja, coolt är nog rätt ord den här gången. Efter lite strosande hitta vi restauangen Balthzar, eller vad den nu hette, Apetitretare, stor förrätt, fisk och min favvo Tiramisú. MUMS!

Igår gick vi hela dagen. Vi struntade i att gå och glo på sevärdigheterba, och tog till vara de riktiga sevärdheterna. Alltså fika och shopping. Passar mej alldeles utmräkt. Man aj mina fötter! vi gick ju verkligen många många timmar. Men det var så värt det! Fika typ 4 gånger och jag hittade två linnen, t-shirt och en klänning.  På kvällen efter mcyket o och och men satte vi oss på restaurangen Alba. kletigchokld, mmmm.... Vi åt ganska snet, men spanjorer äter ju sent så...

Idag sak vi på restauarg igen efersomd et är idag var tvåårsdag är egentligen. Italiensk blir det idag. Yummie :) Jag komme rrulla.......

Puss Puss Artur, och tusen gånger tusen TACK!

(Om det här försvinner dör jag. Lägger upp bilder senare om min dator tillåter)

Det vette katten!

Kategori: 2008

Shit, var det så länge sedan jag skrev sist? ja, men tyvärr är inte mitt liv fyllt med jätemycket dötid så bloggen blir ju en av de första sakerna som ryker, men är ganska stolt att jag gått in nu!!

Var faktiskt ledig igår och jag spenderade efterniddagen med att gå på fiket Vete-Katten. Så galetmysigt! Prinsesstårta och chaite med varmmjölk. Var uppdukat med en mjölkkanna och separat te kanna. Lätt att jag går dit igen! Dessutom har de efternoon tea, och jag säger bara på Hlstlovet är dte jag som pimplar te och får ont i magen av alla scones ^^

På fredag ska jag faktiskt till Arturs morbrors fest i Flen, så det blir ingen skola... Oj, vad synd! På lördag morgon blir det tåget hem och direkt till dansen, för den är viktig för mej och inget jag vill missa.

Och vad händer på söndag då???!! JO, tro det eller ej, men Artur och jag firar TVÅ år då!!!!!!!!!!!!!!!! WOHO! restaurang på kvällen. Italienskt, muuuuumms. Och så är ju det chokladfestival på dagen. Missade förra året så nu jäklar. Jag kommer bli tjock!

Fredag hela veckan

Kategori: 2008

Japp, så var det härliga fredag igen :) Välbehövt efter två dagars skola...

Stackars Fanny är sjuk, men kanske får dra hem till henne nästa vecka och äta middag? Och vilken tur ändå att jag ska gå på den tidigare dansen imorron. Annars hade jag fått vara näst intill ensam! Fan vad hemskt det hade vart! Men tur tur. Nu längtar jag till dansen (förlåt fanny om jag strör salt i såren). Bara dte att jag har totalt glömt bort dansen. Men låten är bra! Fast jag komme rinte ihåg den heller.

Idag gick jag på aerobics för första gången på säkert ett halv år! Återigen min favoritledare (samma som imåndags faktiskt, men då var det step). Ganska svårt eftersom det var en aerobics två, men jävlar vilken energi man fick!

Har faktiskt inget vettigt att skriva. Imorron bir dte kanelbullar eftersom det är kanelbullensdag, och idag gick jag faktiskt och åt på coffe house och mumsade på deras ceasarsallad.

Måste boka praoplats. skit.