Marjott

30 december

Kategori: 2007

Hola! I förrgår körde jag faktiskt tennis för första gången på säkert tre år! Jag var inte så urusel som jag trodde att jag var, utan jag träffade bollen hyffsat ofta! Fast den hamna tyvärr inte lika ofta inom de rätta linjerna. Bra träning iaf. Och sen på kvällen skulle jag träna med Fanny, så det råkade bli dubbel träning den dagen. Behöver jag säga träningsvärk?

Nejmenoj, vad ska jag hava på mig denna nyårsafton? Lite svårt att bestämma. Och så kan inte pappa skjutsa mej heller, så jag får gå. GÅ! Mitt hår?! har nån ens tänklt tanken på det? Nej, men dte har jag. Jag kan inte gå i blåst och regn.



Imorron blir det tiramisú. Love!


Årets ståuppkomiker
Björn Gustafsson

 

Årets teater
Kvarteret Skatan

Så är snart 2007 slut...

Kategori: 2007

Tänkte srkiva att 2007 snart var till ända, men jag vet inte ens vilken stavning som är rätt!

Nyårsafton nalkas. Och jag vet inte ens vad jag ska ta på mej. SK anog ta med mej hälften av min garderob bara försäkerhetsskull. Vitt? Är det för mycket midsommarafton/bröllop? Grönt? Eller gult? Fast då måste jag vara nära att sluta andas, den är lickosm snyggats om den bara hänger rakt ner utan utputningar. Jag ska även baka! öhm, kanske inte skulle ha sagt i fall att de skulla bli äckliga...

Karin och morgan har kommit och åkt. Jag fick min 20 spänn, eftersom jag slog vad om vem som ringde 2 gånger och hade rätt. Har även köpt obergränsat träningskort på jympa. Fast jag vill ha sats. Det är mitt mål när jag blir äldre.

Borde göra en summering under detta fantastiska (?) år som gått!

Årets sms
Fanny och jag hade fest hemma hos henne. Vi köre sanning och konsekvens. Jag fick konsekvensen att någon skulle ta min mobil och skriva ett medelnde till valfri person.
Fanny tar mobilen och skirver inte till mindre än... MIN GAMLA FLÖJTLÄRARE! AH! Vad ska hon tro när hon får ett sms av mej klockan 1 på natten?
Hej! Det var länge sen! Förlåt att jag stör såhär mitt i natten, men måste bara få vete hur du mår? Kram Marja

Årets resa
Filippinerna givetvis!! OH, minnen. Då vi blev fotade till en reklamannons. Eller då en servitör försökte få hemadressen, eller de gånger fanny blev ihopparade med folk. Hahha, elelr då två killar vägrade sluta stirra på oss efter att de sett att vi titta lite på dom en gång. Jag ville ju bara visa fanny att han liknade Dante litegran.

Årets bok
2. Harry Potter 7. Jag älskar dessa böcker och är stolt över det!!!!!
1. Min dagbok!! Finns inget bättre!

Det jag är mest stolt över
Återigen min Dagbok! Jag rekomenderar er alla att skirv dagbok. Det är så sjukt kul att läsa senare, och det är alltid bra att skriva av sig!

Största framsteg
De jag gjort med mina föräldrar.

Årets "hur lyckas jag?".
Hu lyckas jag tappa alla mina vantar?

Årets "tur att jag gjorde..."
Älskar streetdance.

Årets godaste
Kladdkakssmet, som alla andra år. vad annars?

Årets film
Förtrollad
Följd av Shrek 3. Som jag förövrig inte orkar  mycket längra att inte se den. Vill. Se. Måste. Vänta. På. Artur. Why. am. I. Speking. As. A Robot machin? (that '70s show)

Förtrollad

Kategori: 2007

Oh, jag testade Core, alltså styrka för kroppens kärna (bålen), men även ben (iaf om man ska lita på min träningsvärk). Riktigt bra träning! Första gången så jag var lite nervös, och det var jobbigt! Men eftersom jag nu är den nybörjare jag är och inte alls kan själva grunden och alla övningar och deras syften, så tog jag mig nog inte ut så mycket som man igentligen skulle. Jag kan bara tänka mej hur urbota superjobbigt det är på riktigt!! Något att satsa på inför beach 08...

Idag kommer Karin och The Morgans hit en kort sväng. Sen får jag väl aldrig se dom någe mer. Bara för det ska jag sörja och äta choklad! Underbara anledningar och bortförklaringar :)

Måste bara tipsa om en av världens mest underbara filmer. Jag och my boyfriend (har fåt en släng av engelska sjukan) jgick och såg Förtrollad igår. My GOD vilken hääääärlig film!!
I've been dreaming......

144062-69

Juldagen

Kategori: 2007

Och så var julen slut. Lite trist minst sagt. Men det är bara att hålla modet uppe, snart är det ju nyårsafton!

Oh, shit, vad jag åt mycket igår. Efter att ha ätit julmat i stora lass, v'änta jag hela 30 minuter innan jag högg in på en tobleronebit. Ca 10 min senare var det choklad som gällde. Efter att inte ha lyckats hålla mej borta från godiset i en timme som jag tänkte blev det istället tre kakor. Sen tänkter jag, att nu jäklar ska jag klara mej till 8 eller 9 eller  vad det nu var. men ack nej, efter hela femton minuter (högts!) tag jag en bit paj. efter tio minuter bestämd ejag mej för att jag skulle borsta tänderna för det här började ju urarta toatalt. Men först måste jag smaka de och den och den chokladbiten. 8 bitar senare..... hahha, så var min dag ^^ Nu blir det godisfritt tilss på torsag, då kommer Karin och Morgan tillbaka! I några timmar i varje fall.

Låter kanske inte helt juldagsaktigt, men idag blev det faktiskt medeljympa. Och jag var totalt säker om att det högst skulle vara tjugo andra tappra där. Men nej, salen var proppfull! Minst 90 pers! jag skämtar inte, för det får plats 100 stycken. Galet.

Imorron blir det bio, nämligen Förtrollad. Verkar vara värsta mysfilmen ^^

Dan före dopparedan!

Kategori: 2007

Jul, jul, stråååålande jul...! Oh, vad underbart med jul :) Nu har jag bakat så mycket att jag omöjligt kommer att orka middag. Hallå, man måste ju provsmaka. Tänk om de skulle vara hyperäckliga.

Idag åkte karin och Morgan hem från deras två dagars vistelse här i Nacka. Och man överraskas alltid av spänning här. Här har man aldrig tråkigt!  tex idag höll de på att missa tåget till dalarna, för vårat billarm vägra sluta tuta. Spänning gratis. Men de kom fram med hela tre minuters marginal! Betänk det ni!
Men igår hade vi lilljulafton vi. Lite ovanat efetrsom vi alltid har det efter jul annars. Säger bara att jag älskar Body Shop! Body butter.... muuuums.  Och vantar! Jag har glömt att säga att förra gången jag skrev o vantar tappade jag bort ett pr till dagen efter. ska verkligen försöka nu! (fick även lite annat som två böcker, almanacka mm).



Ja har faktiskt rimmat i jul!


Rim till nedladdade skivor ^^:
Jag nu detta gjort på olagligt sätt,
OCH kanske dålig sång får höra.
Men jag hoppas det ändå för er är rätt,
trots att jag ångrar det lär göra.

Rim till tidningar:
Här kommer två stycken av något du gillar.
Ta dessa, sitt still och var lugn.
Kanske läsa om prinsessor och deras killar
eller hur du inte bränner mat i ugn.


Trots att jag skulle vilja ha en riktig gran, finns det faktiskt fördelar med en plastgran.

Det är inte massa små underbara parasiter i.
De barrar inte.
Mamma blir inte sur för att den barrar.
Granen har varit ickelevande hela tiden.
Säkert nån miljöförstörings grej.

Hallelulia!

Kategori: 2007

Ja! Jag är så glad att jag inte finner ord! Kanske inte ser ut som om jag är så glad, men inombord gråter jag av lycka! För nu är det äntligen äntligen jullov! Eller som Björn Gustafsson skulle ha uttryckt sig: För här kommer Pippi Långstrump!

Ja, han kom till Julshowen. Jag började tvivla där ett tag när en annan ståuppkomiker kom innan, men sen kom han minsann och jäääklar vilket jubel han möttes av! Fan vad bra han var!! Tex snacka han om "ställningen" spindelmannen. Fast jag kan inte säga att det är en ställning, snarare en otroligt korkad grej ^^ Och som han sa, varför sjunger de i Pippi Långstrump sången: blalblaa... Villi och vill du veta varför villan heter så? Jo för här kommer pippi Långstrump....

Vad är det för jävla svar??

det var iaf asbra. och sen blev det ståenda ovationer föpr Björne som ska sluta som mattant. Han blev så rörd!

Egentligen hade vi slutat innan halv elva, men vi åkte till platini och käka och sen glodde såklart på julshowen. Pasta Carbonara där är så mumsigt! fast den består ju av ca 89% grädde så det kanske inte är sådär jättemärkligt. Och efter showen fika jag och Lollo sen långt tidigare bestämt på Coffe House. Mums för kärleksmums. Mums gånger 10! fast jag var ett tag där väldigt nära att välja en chokladpajsbit...

I skolan innan vi slutade, så tvingade lärarna oss att skriva juldikter. Stefan tvingade även i oss godis. Godis som inte var i min smak desutom!  Men det hela slutade med att det var han som käka det hela ^^ men åter till det jag tänkte skriva om. Julrim. Vi skulle rimma till tre saker. En deo till mormor, ett träningskort till pappa och en antirynkkräm till partnern.

Antirynkkräm till partnern, rim från våran grupp: Rosor är röda, viloer är blå. Dessa vissnar, och din hy lika så.

nu ska jag bara slappa och julrimma hela dagarna i ända!


Julshowen skämt:

1. Vet du varför tomten inte har några barn?

Han kommer bara en gång om året, och när han väl kommer så är det genom skorstenen.

2. Vad har leksakståg och bröst gemensamt?

Båda är avsedda för barn, men det är män som leker med dom.

Björn gustafsson

Kategori: 2007

Jag har hört att denna underbara komiker kommer till julshowen imorron! Hoppas dessa rykten är sanna!

kamera, check!



Han har ju iaf varit i vår skola en gång tidigare... Och han var bäst! Inte för att jag visste vem han var då...

Lov, here I come!

Kategori: 2007

Tur att lovet kommer och räddar mej nu just när jag håller på att få huvudvärk av skoltrötthet! Shit, vad jag ska spendera all min tid med ett inte plugga!

Okej, där ljög jag. Vi har tyvärr matteprov veckan efter lovet. Och jag sopar inte precis mattan i det läget...

Jag vill bara säga: NYÅR ÄR KIRRAT!

Kan också tillägga att värmen i detta hus inte fungerar. Förstå vilken hemsk upplevelse att vakna i ottan och inte kunna duscha i varmtvatten. Nu får jag värma vatten på spisen först. Jäkla komplicerat alltså.

Hanna med bocken

Kategori: 2007

Shit vad vi var flumiga i lördags! men tur det, för annars hade vi aldrig blivit ett band! Ett luftspelande, mimande och dansande band. Typ. Fast fan vad bra vi var på det. Folk måste ha trott att vi var fullständiga idioter. "Det här har ju spårat ut." Nej då, det du ser kallas Kul.

Idag har jag nog köpt mina sista julklappar. Superskönt! Möjligtvis ett par till kanske, får se.... och sen när jag kom hem började jag göra julklappar, och omg vad det tog lång tid. Ibkand undrar jag varför jag alltid envisas med att göra mina julklappar. Det tar bara tid och kostar faktiskt mer pengra än vad det skulle ha gjort om man köpte något. Faktiskt! men det är ändå roligt och givande ^^ Och man får lite mer julkänsla, och det är viktigt i tider som dessa så allt bara handlar om pengar och status. Börjar Marja bli lite djup? Lugn, bara ett tafatt försök att låta smart.

okilidoki nu är det History som gäller. Plugeliplugg. Bläää...

Förövrigt har jag ingen praktik plats än och det är tragiskt. Och idag gjorde jag klart engelskaupopsatsen och imororn är tvärredovisningar på historiauppsatsen. Shit vad jag sak BANKA in all information. För engångsskull ska jag vara allmännbildad på riktigt! JA!

Dagens citat: Shit, det känns som om jag domnat bort i tänderna.

15 december, lördag

Kategori: 2007

Varför är killar så jobbiga? Är de liksom tvugna att säga allt som far igenom deras hjärnor? jag har iaf vett att hålla tyst. Ibland.

Nån gång tidigt imorse vakna jag och bara "nej, måste gå upp klcokan 6". sen slog det mej: det är ju lördag och inte fredag. Jag skulle ha gråtit av lycka om det inte var så att jag somna så snabbt igen. När jag sen vakna på riktigt trodde jag att jag hade gott om tid innan jag skulle möta Fanny. Värsta fetlugnet. Såklart slutade det med att jag slänge i mej frukosten och stressa som en galning. Och inte nog med det, det var så fullt i t-centralen att jag och Fanny stod i många minuter och väntade på varandra med några få meters avstånd. Lyckat.

Som med alla julklappshandlingar, slutar det med att jag köper mer saker till mej själv än någon annan. Fast idag blev det nog jämt faktiskt. är inte den shoppahlic jag en gång var. Det är nog bäst det, för alla.

När jag var i te-affären kännde Te-gubben igen mej. Jag handlar där minst tre gånger per år, alltid i present också! Så han sa hej och lite mer. Men jag hitta inte temuggarna jag ville ha. köpte lite annat istället. Nån som vet någon bra affär där det finns stora, breda temuggar?

Vi lyckades även stöta på min gamla underbara flöjtlärare! Två gånger! Appropå min gamla skola, berätta Fanny en hemsk grej för mej om den. Man får tydligen inte vara annorlunda där. Jag blev så upprörd att jag fick småångest. Det är vid sånna tillfällen jag kan säga emot och argumnentera med okända. Inte för att jag gjorde det nu, men skulle jag haft chansen, då jävlar. Är ganska säker på att ingen tror mej på den punkten, men I De Lugnaste Vatten...

Eftersom jag har bestämt att jag ska ha min pluggdag imorron, bara går det inte att få igång något pluggande nu. Det bara går inte!

Yes yes! Helg, igen

Kategori: 2007

Är galet glad att ha helg, fast jag faktiskt bara gått tre dagar i skolan den här veckan. Nej, jag har faktiskt inte skolkat, utan bara haft jävligt tur. Så nu känns det som om det är tisdag imorron men dte är lördag! JAAA! Och då ska jag och Fanny shoppa julklappisar. och sen på kvällen bär det av til Lollo.

Idag, efter mentorsrådet satt jag vid datorn en stund i skolan, eftersom jag änså inte hade nått bättre för mej, för jag skulle träna halv 5. Blogg.se funkade tydligen inte, så jag kunde inte skriva i bloggen min som jag ville. Så istället läste jag mina blogginlägg från ca ett år tillbaks! Varför, varför var jag mycket roligare på att skriva då? Har jag bara blivit värdelös eller händer dte inte lika roliga saker längre? Kommer ihåg när den konstiga svenskavikarien kom. Ni vet han den där, blonda 24-åringen. Måste bara lägga in hans citat igen.

-Ni kanske skriver om Drottning Leffe. Hans liv kanske. Och att han är tvåkönad. HA!

-Min flickvän läste beteende, och då blir jag automatiskt insatt i det. Jag läste i en av hennes psykologiböcker och ingenting var självklart, inget var "1+1=2". Och jag förstod ingenting och blev helt dum i huvudet!

-En krönika är inte så att de måste vara en sida. I tdningen finns de på en sida. Fast inte på hela sidan, men på en sida. Lite mindra av en sida. Men om man skulle komma upp i en så där 14-15 sidor? Vad skulle ni kalla det då? En bok? Det skulle kanaske kallas novell. Det finns igen begränsning på att det ska vara 12½ sidor så är det en novell. Vad det är för skillnad på krönika och novell? Det finns ingen! Men på ungefär en sida brukar de gå på. Inte så här korta *håller upp ett papper*, eller de kan vara så. Ni går beteendevete va? Då måste ni ju tolka och hålla på.Då är det ju bra att jag inte svarar exakt, utan suddigt, så ni lär er!

Normal eller??

När jag läste mindes jag också hur äckligt jobbiga mina föräldar var. nej det var inte jag som var jobbig. Allt var faktiskt deras fel!

Igår - då jag var ledig- baka jag och Artur lussebullar. Eller han kom sent, så jag gjorde degen och så formade vi dom tillsammans. Snart jullov!

144062-66 144062-67 144062-68

Känns lite halvstressigt, måste fixa alla julklappar innan stoasyrran och Morgan kommer och firar lill-julafton hos oss. Och fast jag har frågar tre gånger när de kommer har jag glömt. Typ 21:a eller nåt. Och det är så att jag msåte göra det jäkla julklapparna. Ibland tar jag på mej alldeles för mycket arbete. Suck ^^ Jäkla historiaarbete också. Vill de ta död på mej?
Tydligen ja, för jag får ingen himla praktikplats. Jg tänker lätt låssas vara sjuk den veckan. Jag har rågat mäöngder! Okej, pappa har frågat.

Platser jag har frågat
1. Hos pappas jobb.
2. Nåt ställe som har knutning till pappas jobb.
3. Hos Fannys pappas jobb, nån läkar,psykoteroi grej. vet faktiskt inte alls vad det är...
4. Hos analytikerroteln hos polisen
5. Med pappa
6. Kanske inte räknas, men Anna skicka mejl till en juridikfirma
7. Nån forskningsgrej med beteevetarskapsinrikting

En paus i arbetandet

Kategori: 2007

En lång paus tror jag. Förhoppningsvis till imorron, allra minst. För först måste jag säkert gå ut med hunden, putsa fönstrena och rensa kylen. Allra minst. Och jag får inte glömma baka lusebullar, för imorron är det Lucia :) Åh, saknar faktiskt att gå luciatåg... Det var tider det.
Det är då alltså historia jag pluggar. Jag visste att vi skulle ha gjort som vi sagt och sett på filmer och sen haft prov. Nu ska vi istället skriva uppstaser (IGEN!) som tar en sisådär 20 år. Liksom kom själv på hur man kan se att den industriella revolutionen är en följd av det som händer under medeltiden och den tidig moderna perioden. Men jag är duktig och har kommit på orsaker. Tom alldeles själv, som han ville att man ska göra! Okej, jag har möjligen snott någon liten idé...

Okej, tidigt idag (klockan 10) hade jag körprov. Hugaligamej. Jag sjöng då nån stämma som jag kom på för stunden. Borde vara extra poäng för det. Nä, men sååå såligt gick det inte. Kommer ändå aldrig få mer än vg. Inte i nåt ämne. Möjligen historia. Har en chans på ca 50, alltså 2% chans för er som inte kan matte. Det är nog den högsta chans jag kommer att få. ganska bra. (hahha, jag borde fan få bra betyg, han tom kalla mej "min tp-tjej).
Det lite konstiga är att jag inte kan ett jota om historia, eller något annat ällmänbildande. Då är tom lollo bättre.

Ganska kul på idrotten för vi övade stunts! Men våga inte ställa mej på den där jäkla stolen. Jag är livrädd för att falla! fast jag föll iof rakt bak på en madrass. Spanskan är även den störtskön, för vi kollar på film! WO! imorron har jag bara en lektion. En lektion i skolan. Femton lektioner hemma. Yes. Not.

:)

Kategori: 2007

Kunde äntligen sova bra i natt! Men var ändå trött tidigare idag. Över en och en halv veckas sömlöshet tar väl ut sina konsekvenser. Somna på bussen till skolan. Så hemskt när man tvingades gå av. Men jag kämpade mej igenom hela dagen och tom simmade i 40 min! Grattis til mej!

Tack till alla som kunde komma i lördags! Supersuperskoj alltså! Tyvärr har jag då hört att jag var värst. Igen. Nästa gång ska jag skärpa mej :P Men många minnen jag kanske borde glömma har jag minsan inte glömt. Tex har jag något svagt minne av att folk knäppte upp och folks bh-ar, med komentarer som "Jag är expert på att knäppa upp, inte av!" (Det var ungefär då jag ebstämde mej för att gå därifrån.)Jag nämner inga namn! (Men jag kommer mycket väl ihåg dej KÄRA pojkvän, och det var minsan inte min bh). Hahhahahahaa....

Under kvällens gång hör Artur en duns och en massa skratt från trappan, så han kommer rusande. Men dte var inte så farligt, bara jag som hade gått lite för fort. Anna skrattade så att hon också ramlade. smidigt som ett kylskåp eller vad?

Jag bara undrar, varför filmade jag inte "jag har aldrig"-leken? Nu komme rjag ju ite ihåg vad alla mönnsikor svara på frågorna! Plus att jag tror att jag drömt om leken så jag kommer inte ihåg exkat vad som var sant... Hur ska jag nu kunna skratta åt och presa folk?

144062-65

Det går ju bara sämre och sämre i skolan! Fick g på jäkla engelska uppsatsen. Tänk om den först uppsatsen som blev för lång ar mycket bättre? Lite tur att jag aldrig får veta... Naj, nu måste jag plugga historia och kör!

Tjingeling!


Dagens citat: Blueberry...? Vad är det?

Jipiijey! Fredag!

Kategori: 2007

Fredag fredag tjohooooooooooooooooooooooooooo! Världens mest underbara dag. Iaf efter så där kloclan 5! har faktiskt hunnit med att träna, fats jag var så stressad att jag nästan fick flyga dit. Men aerobics var ovanlig tkul, och vi körde dnasen snabbt om och om igen så man blev riktigt svettigt.

Körkonsert igår. Vi råka sjunga lite fel en gång. Okej, vi råkade snarare inte sjunga alls en gång. Så dte var bara att ta en gång till. Sen kom mitt solo i Like a prayer med Madonna. Jag var så galet nervös att jag skulle glömma bort texten. Men men tack gode gud så kom jag ihåg alla små ord. Så dte heöla gick helt okej! :D
Dock är dte körprov på onsdag och dte är hemskt.

Imorron. Då ska vi ha kul!

vad är det för dag idag? Jo, veckans milstolpe!

Kategori: 2007

En bra dag har det vart idag! Iaf med tanke på att det är onsdag... Kör, alltid trevligt. Och idrotten var ovanligt kul! Nej, kanske inte för dej, dje och dej. Men jag gillar gymnastik och trampets och sånt.  Hoppas v får gör om det. Så mycket bättre än typ volleyboll. Engelskan var mindre än en halv timme. Min grupp hade vår redovisning. Gick bra! tror jag....

Så kommer vi till Historien. Lollo går in och ut ur klassrummet minst tre gånger och varje gång säger hon att hon ska gå hem. Typ. den tredje gången hon kommer in och både Lollo och jag tänker sticka, säger läraren till sin "favvo-elev" var ska du?
Lollo svarar att hon inte kunde hitta en dator så hon hade satt sig på och gjort franskan istället.
- Så du tycker inte historia är lika viktigt??
Usch, stackarn.... :S Det här händer alltså ca två gånger i veckan. Tur för henne att vi inte behöver gå på historian imorron. Sen smög/sprang lollo och jag förbi dörren och ut till friheten.
Efter historian är det vanligtvis spanska, men ingen spoanska idag för mej inte. men dock på fredag då det är diskussion. Sen stack jag på medeljympa.

Imorron : EN lektion! Wonderfulllllllllllllll! Endast psykologi. Verklige inte farligt alls.

Okej, nu har jag knappt kunnat sova bra på en vecka! I går kväll, då det återigen tog två timmar att somna bestämde jag mej för att kolla biverkningar på nässprayen. Jag började nämligen använda nässpray samma dag som jag fick svårt emd att sova. Men jag trodde ju bara att det berodde på att jag var lite täppt i näsan som jag inte kunde sova. På morgonen kolla jag på lappen, och där står det:
Sällsynta (färre än 1 av 1000 drabbade): Oro, sömnstörningar hos barn.
Det är ju jag som i ett nötskal! Förutom det där med barn. Hurdå barn? Under 18 eller snarare under 12? Räknas jag? Är jag ett barn? Jag vill inte vara ett barn. Jag vill vara 18.

Tisdag.

Kategori: 2007

dagens dag bestod av en lekton. Matte. Vi vek papper. Alltså origami. Jag kärde mej ingenting. Det var praktiskt taget Robin som vek åt mej...  Och Anna gjorde en pappers tulpan, eller ros.
 
Sen blev dte en tur til Panduro för min del. (vi fick även korvarna till klassresan, så nu luktar säkert hela huset korv). Jag hitta inte riktigt allt av vad jag ville ha, men blev ändå över 400 kr fattigare. Jäkla dyra pysselaffärer. Jag komme rbli så pank av att köpa alla julklappar.Och ändå har jag inte så många att köpa till. Nästan inga släktingar alls...

När jag kom hem åkte jag och päronen till maxi och köpte chips och läsk och sånt. Oj vad kul vi ska ha det på lördag!!!^^ Får inte glömma piggilinerna...   


har ringt många gånger till praktikplatsen, men hons varar inte! Alltså om jag inte får dne här praktikplatsen så är det typ den 10:e som säger nej. Ska det vara så jäkla svårt?

Måndag 3 december

Kategori: 2007

damn. jag som iaf skulle se det första avsnittet av julkalendern^^ Komme rnog sluta med att jag inte sett ett avsnott överhuvudtaget. Spelar iof ingen större roll. Alla julkalendrar är ju värdelösa. Tacka vet jag förr i tiden och typ Alla Trolltider! Då kan man snacka om bra julkalender!

Okej, nu har jag gjort det igen. Jag tappade min ena vante.Jag visste att det skulle ha hänt förr eller senare, men dock lyckades jag överträffa min gissning på tre veckor. Denne gång hae jag de i herla fyra!!!

Igår var jag på Indisk restaurang. Idag fickj jag g+ i matte. Jag trodde jag var bra på matte. där trodde jag fel.

Endast en lektion idag :matte (förutom då jag, robin och hanna plugga lite extra påp vår engelska.) Endast en lektion imorron. Vilken? Jo, matte,

Ps. Läste ut Harry P i lördags. Vad ska jag nu göra?