Marjott

Nu är jag trött. Förresten hade jag (typ) namnsdag igår

Kategori: 2011

Det har tagit på mej mer än vad jag trodde att jobba/gå i skolan hela dagarna nu. Kommer hem sent (igår kvart i elva till exempel) och börjar skolan nio. Inte skojjigt. Så nu är jag slut. Ser fram emot en lång helg nu då jag är ledig imorron, utan varken skola eller jobb. Självklart måste jag plugga eftersom jag har tenta nästa lördag, och självklart ska jag göra andra jobbiga saker som att städa och vara huslig som tar tid. Men det är iaf tid som jag kan planera som jag vill. Jag KAN sova tillexempel. Om ingen ringer och väker mej *host*

Jag hade förresten typ namnsdag igår. Eller jag hade det tills någon dummer tog bort mitt namn och skrev dit "kyndelsmässodagen" istället. Men det var bara mamma och Karin som kom ihåg det.

Nu har vi bekräftat att vi ska gå på frantzen/lindeberg, och de har bekräftat att vi bekräftat :P Höll nästan på att missa deadlinen för bekräftelse där! Har inte kollat min mail (ej hunnit) på någon dag (kanske två) och så kollade jag i mobilen och då hade de frågar redan i förrgår, och man måste svra 48 timmar innan man ska dit. Så jag hann!

cid:D9D839A7-EB77-4944-B16E-6F8452435E16

God natt

Kommentarer


Kommentera inlägget här: