Marjott

Strååålande juuuuul 21 Torsdag

Kategori: meee

Julshowen idag. Inehöll allt som en julshow ska innehålla. Visst, var kanske lite för lång, och det skulle ha blivit bättre om inte tekniken paja hela tiden. Men bortsett från det var det Stort Positivt!
Det började med att visas "Julshowen the audition". HAhaa, så jäkla nice XD Förstår inte hur de kan ha kommir på allt!! Hur fick de lärarna att ställa upp?!
Sen kom de "klassiska julkorten" från Kalle Anka och hans vänner. DOCK var de ändrade en aning.
Jättrebra band uppträdde! Bäst var då 06 Esteterna och Tabasco Stockholm! Så grymma ni är!!!!! Sen lite här och var kom helt sjuka inlägg! Typ lite dansare, strippare, "lysmaskarna och deras konster" ^^, trollerishow, ståuppkomiker från sthlm live, Panpizza ätning, filmsnuttar och mycket mycket mer!! och kläderna! De bytte ju hela tiden till så skumma grejer: Typ mjölkpaket, kartong, eller inga kläder alls... Tipps till alla killar: Strumpbyxor på er är tydligen väldigt, väldigt obekväma! Ha det i minnet.

144062-7

Det var en bra avslutning på terminen : ) Synd bara att vissa slutar i klassen :S *snyft*

Innan julshowen så hade vi en avslutning i ljushallen, och sen med bara klassen i något avlägset klassrum i C-huset. Då skulle vi köra en lek som gick ut på att det fanns två olika lag, och en i varja lag fick se ett gemensamt ord som de skulle rita varförsig samtidigt på den vitatavlan. Sen skulle lagen gissa vad det var, och ibland kan ja säga att det var ganska så svårt. Speciellt sillsallad...
Det laget som jag var med i (Grupp 6) vann då tyvärr inte. Det var 3-kanterna som vann. 6 mot 1. Fan.

Nej, nu har jag inte tid att sitta här och hänga, måste dra! Ciao : )


Dagens skrivfel: God Jul och Gott år

Mowgli: Jag vill hellre stanna kvar, och kela här med dej   
hahhahahahaaha XD

Kommentarer

  • Fanny säger:

    Haha XD
    Ja, men har kan strumpbyxorna vara sååå mycket obekvämare på kilalr än på tjejer? Kanske bara att vi e vana.. *-)

    2006-12-21 | 18:59:40
    Bloggadress: http://filifanny.blogg.se

Kommentera inlägget här: