Marjott

19 januari

Kategori: 2008

I veckan har två nya lektioner börjat: Individuella val - retorik, och Naturvetenskap.
Retorik verkar väldigt användbart, vilket iof var anledningen till att jag valde det. Ganksa tufft också, speicellt om man inte är sådär jättehaj på att stå inför klassen och hålla tal. Det superdumma är att jag ej hamna i samma grupp som Fanny! Vad är det här? Finns det ingen rättvisa i världen?

Naturkunskapen igår var ju rättså super! Det ändå vi gjorde var att prata. Läraren är så galet skön! Först berätta hon om sig själv. Att hon valde teknik där dte gick 700 killar och 7 tjejer. Att hon ordna fester ocvh aldrig gick på lektionerna, hur hennes betyg var låga. Osv. Hur hon blev en fågelskådar älskare och studerade apor, att hennes brorsa är frontfiguren i Teddybears Sthlm, och att det inte alltid är dom under de stora björnhuvudena ^^
Sen skulle hon kolla om hon kunde alla namn, hon hde nämligen studerat våra namn lite i förväg i skolkatalogen. Totalt ofattbart! Hon kunde ALLA namn!!!! Tom alla johannor, annor och hannors efternamn! Okej, det var en hon it ekunde fö hon hade färgat håret och såg väldigt annorlunda ut. Men dte var galet! Alla börja applådera. Sen fick alla berätta om sig själva. Och int ens det hann vi med på 1 ½ timme.



Såg ett program för någon vecka sen. Där berättades det om att modeller ska ha typ 56 cm runt midjan. Verkligen, det är ju typ ett huvud! Och om galna metoder som att äta bara en färg, endast krassesoppa, doppa bomull i juice eller att inte äta något överhuvudtaget. Ehhmmm?? Har man typ BMI 19 som kändis är man överviktig. udda...

 Vill inte ha den större, för dne är så uääck! Fast ändå modigt av henne att vara med i en antianorexi reklam och visa sig själv för att minska sjukdomen!

Kommentarer

  • Havrefraset säger:

    A hoppas retoriken fortsätter att vara rolig då ni sätter igång på riktigt! =) Själv tycker jag den var rolig

    2008-01-20 | 13:09:10

Kommentera inlägget här: